Ny episode av Treningspodden – julespesial!

Treningspodden er sponset av Kari Traa

Jeg skal innrømme at jeg er litt stolt.

Stolt over at jeg og Silje i Treningspodden ikke tar ferie fra poddingen, men at vi holder stand hele jula igjennom, hehe. I like! Silje reiste til Australia for noen dager siden, så episodene dere får høre har vi mekka litt på forhånd. Vi får jo daglig superspennende, gode spørsmål tilsendt på mail, Instagram og Facebook, så å finne ut hva vi skulle ha om i julespesialen var null problem – lytterspørsmål, selvfølgelig!

  • Du finner episoden HER i Soundcloud, og HER i iTunes.

Så skal det sies at det blir litt småprat innimellom der, en hyggelig bonus, som jeg liker å kalle det, hehe. Alt i alt liker jeg disse episodene skikkelig godt. I hver episode inkluderer vi også en 15 minutters treningsøkt, til inspirasjon om man ønsker å holde seg litt svett og frisk hele jula igjennom. Silje har lagt ut ukas økt på Treningspodden sin Instagram, om dere er keene på å sjekke det ut.

eyu

Slik lytter du på podcastlytt

I ukas episode snakker vi blant annet om hvordan man får motivasjon til å kombinere styrke og løping i samme økt. Det er en kjent utfordring at det er litt seigt å skulle gjøre øvelser når man kommer hjem etter en løpetur, eller er ferdig på mølla for den saks skyld, så her kommer vi med noen gode tips. I tillegg snakker vi om hvordan man takler vond lukt i en treningssetting, både fra en selv og andre. Jeg kan tenke meg at dette er noe mange kjenner litt på fra tid til annen, men ikke nødvendigvis det første man snakker om med venninner om, hehe.

Og avslutningsvis, et lite dilemma; man vaske håret hver gang man har trent? Vi tar debatten. Hehe. Eller, det var ikke så veldig til debatt egentlig – svaret er enkelt.

Og, en liten P.S – i episoden snakker jeg om min Facebook-side, som du finner HER.

For min del startet mandagen med en spinningtime – 60 gode minutter med intervalltrening, der vi kjørte 4 minuttere x 5. Vil ikke si at det var en nydelig start på dagen akkurat i dag, men et ærlig forsøk på å unngå blåmandag, det var det. Skal være ælig å si at det ikke funket like bra i dag som forrige uke, hehe. Og well, I did my best, og nå som vi nærmer oss andre halvdel av dagen kjenner jeg meg allerede i bedre form. I like!

God mandag fininger! 

Flere
Artikler