Treningsuka som gikk

Mandag

Var så fast bestemt på at jeg ikke skulle ha blåmandag, og endte opp med å kjøre motsatt vei, hehe. Det vil si at jeg spratt opp i 06.30-draget og løp ned på treningssenteret ved siden av her jeg bor nå. Gjorde unna den ene kondisjonsdagen på ShapeUp-kickstart-programmet, som jeg visste jeg måtte teste snarest anyways. Hadde masser av overskudd etter en fin dag på jobb, så kjørte en styrkeøvt på overkropp på kvelden.

Tirsdag

Trente bein, innleddet av tunge bøy. Med tunge mener jeg 1´ere, hele 10 ganger. Begynner å kjenne på at det er lettere å gå tungt om jeg trener sammen med noen – får jo litt noia av å dukke under med den stanga og ikke vite om man kommer opp igjen, haha.

tren
Foto: Petter Berg, Egmont Publishing

Onsdag

Hadde hjemmekontor, og trente crossfit med mannen på ettermiddagen. Sjekk ut økta vi kjørtre HER.

Torsdag

Rullet med tidlig ut av sengen for å være med på en Crosstraining-time på SATS klokken 07. Hadde fullt program hele dagen, så da er det digg å starte opp med en svettefest. Disse timene tilpasser jeg som regel etter dagsformen. Gønner på om jeg kjenner jeg har mye å gi, men jeg kan også finne på å ta det mer som en.. restitusjonsøkt?

Fredag

Hehe, det var denne treningsøkten jeg begynte å snappe, men så skjønte jeg fort at dette ikke var en økt med særlig mye trøkk i. Jeg kjørte tunge chins og hip thrust om hverandre, og avsluttet med litt nedtrekk, av alle ting. Så dro jeg hjem, vel vitende om at jeg skulle prøve meg igjen dagen etter, da forhåpentligvis med langt mer trøkk i kroppen. Det sørget jeg for ved å spise en svææær pizza på fredagskvelden. Digg!

Lørdag

Etter en kaffekopp og litt frokost prøvde jeg meg igjen, denne gangen med langt mer krutt i kroppen. Jeg gikk for 3´ere i knebøy, fem sett, deretter skulderpress og bulgarske utfall og litt god, gammaldags «rumpeump», hehe. Finfin økt som gav meg godfølelsen, uten å tømme meg helt. Måtte jo ha overskudd til kvelden!

Søndag

Dette blir nok en rein hviledag, bestående av god mat, hvile og julegaveshopping. Klassisk søndag her i gården, der jeg gir meg selv en massiv klapp på skulderen for å ha blogget OG spist frokost før klokka slår 12. Dette lover godt!

Nyt søndagen deres fininger!

Flere
Artikler