Uken som gikk – oppussing, ShapeUp Kickstart og juletrening

I mine øyne var gårsdagens «hangover-innlegg» såpass viktig at «uka om gikk»-innlegget måtte vente til i dag, hehe. Det har vært en strålende uke, men full fart fra morgen til kveld. Ukedagene virkelig flyr av gårde, og jeg skjønner søren meg ikke hvor de blir av. Jeg stortrives med alt jeg gjør, og selv om det er texas-dager innimellom er hverdagen alt i alt helt super om dagen. Stikkordene er fleksibelt, motiverende og givende. I like!

Ukas høydepunkt

Jeg var i et veldig spennende møte på mandag, som uten tvil var givende. Det var et høydepunkt for «karriere-meg», og som virkelig gav meg blod på tann i forhold til månedene og årene fremover. Slike møter gir meg en følelse av at alt jeg gjør.. «har en mening», og det er noe av det mest motiverende som finnes. Jeg skal definitivt fortelle mer om det viser seg at det blir et faktum. I tillegg kan jeg jo trekke frem at vi fikk vårt nye hus på kjøkkenet denne uken, som er et lite høydepunkt i seg selv. Ting går fremover, og snart bor jeg med drømmemannen i drømmehuset – halleluja!

Ukas fokus

Akkurat nå er jeg opptatt av å få på plass alt vi trenger til ShapeUp Kickstart. Dette er et komplett treningsopplegg for hele seks uker, og bladet er i salg allerede fra 2. januar (abonnenter får det i postkassa litt tidligere), og den felles kickstarten starter mandag 9. januar, altså den andre uken i januar. Programmet inneholder følgende..

  • 2 fullkropps styrkeøkter
  • 4 ulike kondisjonsøkter
  • 1 avspenning- og mobilitetsøkt

Derfor har jeg planer om å ha på plass alt jeg trenger før vi sparker i gang moroa på nyåret, slik at jeg kan ta juleferie med god samvittighet. Blant annet har jeg fått hjelp av fine Hanna Sundquist, journalist i ShapeUp, til å spille inn videosnutter og knipse noen bilder. Snille, snille jenta!

mee

Også en stor takk til SATS Nydalen, som titt og ofte lar oss komme innom og knipse litt. Helt konge!

Speaking of, her er to backstage-filmer fra covershooten vi hadde for noen uker siden. Jeg skal nok en gang på cover, og ja.. det er dritstas og skummelt på samme tid, hehe.

Pjof, sagt det før og jeg sier det igjen – neesten så jeg gleder meg til jul og nyttår er overstått, slik at vi kan komme i gang. Bare nesten da – litt julero og matbonanza må til først!

Ukas throwback

Dette er litt morsomt – de som har fulgt meg en stund vet at jeg i en liten periode var en del av Sporten.com, i den tiden de ville satse på trening. Jeg storkoste meg på jobb med gutta, og fikk i tillegg lov til å lage egne miniøkter som skulle ta Sporten.com-lesere gjennom jula med godfølelse. Her er en av de.

Ganske komisk hvordan jeg kåla rundt midt på Aker Brygge i de to timene det tok oss å lage filmene, hehe. Hvor mange av leserene deres vi aktiviserte er jeg noe usikker på, men i mine kanaler var øktene en superhit. Disse skal definitivt brukes på nytt denne jula, både for min egen del og deres.

Hurra for bevegelse hele jula igjennom!

Nyt lørdagen deres hjerter – jeg har gjort unna en treningsøkt, og sitter i skrivende stund med frokosten i fanget. Jeg skal straks en tur på familiebesøk, før det blir julebord med jentene i kveld. Morgendagen er satt av til julegaveshopping. Blir spennende å se hvilken tilstand den gjennomføres i… hehe. Den tid, den sorg.

Nyt dagen, og husk gårsdagens «hangover-tips» om du skal ut på tur i kveld. Sjekk det ut HER. Det er bare jul en gang i året!

Flere
Artikler