Ny episode av Treningspodden!

 

Treningspodden er sponset av Kari Traa

Endelig har Silje kommet hjem, og endelig kan vi publisere episode 41 av Treningspodden, der vi snakker om hvordan du selv kan gi deg selv en real kickstart på treningsåret 2017!

Sjekk ut den nyeste episoden HER.

iu

– Vi måtte selvfølgelig ta en real catch up, og snakker blant annet om hvordan vi selv «hadde det» etter en jul med mye mat, kos og mindre trening enn vanlig.

– Så måtte vi selvfølgelig ta for oss ShapeUp Kickstart! Om du er litt usikker på hva dette er forbod, og om hvorvidt du skal kaste deg på eller ei… lytt på denne!

– Kommer jeg selv til å trene ShapeUp Kickstart, eller er det sånn at jeg eegentlig gjør noe annet isteden? Hehe. Vi snakker om hvordan vi selv kickstarter 2017 på best mulig måte

– Våre nyttårsforsetter. For ja, de fantes visst, hehe.

– I tillegg gir vi deg våre tre beste tips til hvordan du kickstarter året kostholdsmessig også, uten å gå heelt overboard. Disse er er et must!


Èn liten ting til, fine dere.

Her ser dere gårsdagens #matmandag, som jeg faktisk bare publiserte på min Facebook-side i går.

HER ser dere hele oppskriften.

Etterhvert som jeg jobber mer og mer med denne sosiale medier-moroa ser jeg at det er kult å fordele innholdet mitt litt utover de andre kanalene også. Derfor råder jeg deg til å like Facebook-siden min HER, slik at du får tipsene rett inn i feeden din. Hver eneste like, hver eneste kommentar, har enormt mye å si når jeg jobber meg gjennom Facebook-algoritmen (haha – #thestruggleisreal), så hvis du ser noe du vil ha mer av.. like!??

That was iit – nå er jeg i møte med Kari Traa-gjengen, så jeg burde nok følge med litt? Ha en nydelig tirsdag!

 

Flere
Artikler