Ny ShapeUp-utgave snart i butikk!

… Og den er ganske så fantastisk! Vi fikk den til kontoret tidligere i dag, og den blir sendt ut til abonnenter i disse dager. Den er i butikk i hele Norges land fra og med 23. mars, noen steder litt før. Sier det igjen, lønner seg å være abonnent, du sparer penger, du får utgaven rett hjem i postkassa, OG du får den lenge før alle andre. Kjipt å komme på jobb/skole/trening/familieselskap når aaalle snakker om den nyeste utgaven, og du ikke har sjekka den ut enda?! Just saying 😉 Bli abonnent her.

image

Rachel Nordtømme er månedens ShapeUp-jente på cover, mye fordi hun nå jobber som instruktør på Fit4it, som gir deg muligheten til å komme i form på nett. Denne utgaven er nemlig årets store hjemmetreningsutgave, proppfull av tips til hvordan du kan trene effektivt, sterkt og bra hjemme i din egen stue. Nå som våren kommer er det nok mange som vurderer å si opp medlemsskapet på treningssenteret, og selv om det svir litt i PT-hjertet å si det… Med denne utgaven i heimen.. Så har du nesten like gode treningsmuligheter hjemme som på studio.

Foto: Vegard Kleven
Foto: Vegard Kleven

Rachel sitt treningsprogram har fokus på ben og løpsstyrke, helt uten utstyr. I tillegg har jeg i samarbeid med Abilica sett på hvilket treningsutstyr du trenger hjemme, for å trene god styrketrening. For mange holder det med kun din egen kroppsvekt, dette kan være mer enn tungt nok, men ved å investere i noen få treningsredskaper får du brått et hav av flere muligheter.

Foto: Rasmus Kongsøre
Foto: Rasmus Kongsøre

I månedens utgave har vi også…

– Testet og funnet den beste treningstoppen!

– Laget et «stress ned»-treningsprogram. Åtte dager til en chill utgave av deg selv! 😉

Noen som kjenner jeg igjen? Æææ, huff, jeg gjør det. Noenganger. Ganske ofte.. Usj.
Noen som kjenner jeg igjen? Æææ, huff, jeg gjør det. Noenganger. Ganske ofte.. Usj.

– En av våre journalister, ikke meg selvfølgelig, har testet crossfit. «Dette er historien om hvordan to venninner gikk inn i en dunkel bunker som vettskremte kattunger og kom ut igjen som titanske tigre. MJ-AU!». Lover godt! 😉

I tillegg får du masse smarte tips, forslag til løpeøkter, der alle er under 30 min, kyllingretter som gir muskler, test av supermat, freshe moteserier og test av tortillalefser (noe å sjekke ut før fredagen kanskje..?).

Blir alltid overrasket over at det finnes så mange varianter av et produkt når vi gjør disse testene.
Blir alltid overrasket over at det finnes så mange varianter av et produkt når vi gjør disse testene.
Foto: Fit Living
Foto: Fit Living
Foto: Guro Beitohaugen
Foto: Guro Beitohaugen

Oh, og i tillegg kan du vinne en plass på årets ShapeUp Bootcamp med meg og Maren Erdvik som trenere 😀 Poster denne konkurransen her på bloggen senere også, men haaallo –> Tune in!

_DSC3204

 

 

 

Flere
Artikler