Ny vlogg! «Sannheten om babylivet»

Yey! Endelig tilbake med vlogg?

Dette har jeg gledet meg til! Det satt langt inne å sette vlogging på vent mens jeg skrev bok, men det var nok det smarteste. Ref. ukas episode av Treningspodden, multitasking over evne er sjeldent en god idé.

For de som ikke vet; det siste halve året har jeg jobbet med en bok med tittelen «SPREK etter fødsel». Manuset er nå mer eller mindre ferdig, og det som gjenstår er fotoshoot, samt å sende boka til trykk – den skal være til salg rundt august/september – det gledes! Jeg har lært mye om babylivet, kropp og trening det siste halvåret, og jeg gleder meg til å dele mer om dette også i sosiale medier fremover.

Men først, en fot i bakken og en update på hverdagslivet, på en litt annen måte enn det jeg kanskje i viser i sosiale medier til vanlig.. jeg har ingen interesse av å prøve å fremstå som om alt er lett som en plett, og selv om mye er bra, så er det også mye som er.. tja, utfordrende. Babylivet på en prikk, hehe.

Snurr vlogg, og trykk gjerne abonner, «like» og hele regla – snart er jeg på 10 000 abonnenter, og det.. det er ganske stort for en enkel varriant fra Drammen ?

Flere
Artikler