Nyte for å yte

I går reiste vi til fjells, og saki, så godt det er. Vi er på hytta til moren til mannen på Geilo, og sommerfjellet viser seg, som alltid, fra sin beste side.

Altså, dette bildet knipset jeg rundt 21 i går – sjukt. I dag startet jeg dagen med en nydelig morgentur, før jeg fulgte opp med havregrøt, Yt Peotein og en kaffekopp. Frokosten sin, det! Deretter jobbet jeg et par timer, blant annet et telefonmøte rundt mitt kommende hjemmegym – krysser fingrene så innmari for at det går i orden ass? Deretter dro jeg og mannen på Vestlia for en treningsøkt, han med rehab og jeg for litt overkroppstrening. For ikke lenge siden kom mamma og pappa på besøk, og vi koste oss med nyydelig mat og drikke.

 Jeg fikk et spørsmål på Instagram i dag om jeg koser meg med godis, vin og sånn, og om jeg isåfall har egne dager til det – det korte svaret? Nei. Jeg tillater meg akkurat det jeg vil, når jeg vil? Mer om det siden – nå skal jeg nyte enda litt til, og har planer om å gjøre det heelee helgen, hehe. Må lade opp til en ny uke med bokskriving?

God helg, fine du ❤️

Flere
Artikler