Små, men egentlig ganske store gleder

Jeg har rundet av de fleste kundene mine for dette halvåret, både fysisk og mental trening én til én, men også de jeg følger opp via nett.

En av kundene har jeg jobbet med over noe lengre tid, og når vi hadde siste time forrige uke kom hun med tidenes fineste blomstebukett, samt et kort som fikk frem ei liiiitta tåre i kroken.

Jeg lar kortet snakke for seg, men ja – på mange måter er det jo akkurat dette jeg ønsker når jeg jobber med kundene mine, og når vi treffer så bra på så mange ting, så er det utrolig moro, og ikke minst givende. Det kommer ikke så godt frem av kortet, men denne jenta har virkelig gitt alt i tiden vi har jobbet sammen, og vært løsningsorienert, analytisk og reflekterende underveis. Det gir resultater!

Kunden har blant annet gått fra 0 til 8 pullups, fra 2 til 8 chins, og fra å nesten ikke å klare å løfte 60 kg i knebøy, til å løfte 75 kg med optimal teknikk. Hun er forøvrig kun noen skiver unna 100 kg i markløft – hun begynte på 60 rett før jul. Rått!

Samarbeidet begynte med, som det gjør med alle mine nettcoaching-kunder, to PT-timer, der jeg bruker den ene på å gå igjennom ulike bevegelser og øvelser for å se hvordan hun beveger seg, samt bli kjent med personen og hva han/hun liker. Den andre PT-timen går med til å gå igjennom programmet jeg har satt opp, på bakgrunn av den første timen, og deretter følger seks uker med oppfølging via nett. Kunden sender som regel treningslogg til meg i løpet av helgen, og de får svar innen 24 timer.

Programmet man får utdelt har videolenker osv til alle øvelsene, så det hele er designet for at man skal kunne jobbe individuelt med programmet, men med oppfølging fra meg. Dette er både for at man skal kunne spørre om alt mellom himmel og jord i perioden vi jobber sammen, men også for at jeg skal kunne følge med på progresjonen, sjekke at ting går den rette veien, unngå overtrening, se om vi kan øke volumet.. alle slike ting som ikke alltid er like lett å finne ut av selv.

Men man lærer mye – det husker jeg selv, når jeg hadde nettcoaching med Børge Fagerli. Dette er lærdom som er verdifull å ha med seg videre, som igjen gjør det lettere å på sikt bli sin egen PT ? Tusen takk til deg som gav meg dette kortet (du vet hvem du er❤ ), men også til alle dere som gir meg gode tilbakemeldinger på veien. Som mange av dere vet er jeg nå i gang med å skrive en bok, der mye av motivasjonen kommer fra dere som følger meg. Jeg blir nok aldri den største treningsprofilen, men takket være dere har jeg hver eneste dag lyst til å prøve å bli den beste.

Så til alle dere jeg møter på min vei, på eventer, treningsreiser, kunder, lyttere av podden, på trening, etc.. takk for at dere er dere? Nå skal jeg skrive litt mer, før jeg setter snuta mot SATS. Der blir det en styrkeøkt, før jeg skal trene mannen gjennom et nytt program jeg har satt opp til han. Så skal vi badeeee? ?

God onsdag?

Flere
Artikler