Nytt ShapeUp, stakeøkt og ShapeUp Convention

Inneholder annonselenker.

Ukas #matmandag og #treningstirsdag er historie – på tide med litt hummer og kanari!

Hummer og kanari, punkt 1.

Den nyeste ShapeUp har ankommet kontoret!

... Med selveste Kristin Holte på cover.
… Med selveste Kristin Holte på cover.

Jeg er ganske åpen omkring mine følelser for Kristin – jeg digger, digger, digger henne! Reine groupien. Derfor er gleden stor over å endelig kunne ha henne på cover, for ikke å snakke om intervju og treningsprogram. Jeg skal blogge mer om denne utgaven, først og fremst ville jeg bare nok en gang hyle ut at den er et faktum. Heia ShapeUp, Kristin…

_X3A3124

Foto: Stig Jarnes
Foto: Stig Jarnes

…og resten av gjengen som har bidratt til månedens utgave! 🙂

Hummer og kanari, punkt 2.

I går trente jeg min ukentlige stakeøkt, og delte den blant annet på snapchat. Det var såpass populært at jeg besluttet å blogge den her også. Selv syns jeg det er gull verdt å ha forslag til økter liggende (har ikke tall på hvor mange jeg har lagret fra Inger), så da tenker jeg at det er bare rett og rimelig at jeg bidrar med litt greier i treningsøkt-banken jeg også.

Jeg startet med fem minutter rolig roing til oppvarming, før jeg kjørte…

3 minutter jobb x 6 på denne rakker`n, med 1 minutt pause mellom hvert intervall.
3 minutter jobb x 6 på denne rakker`n, med 1 minutt pause mellom hvert intervall.

Deretter kjørte jeg…

... 2 minutters arbeid x 6, med 1 minutts pause mellom hvert intervall her også.
… 2 minutters arbeid x 6, med 1 minutts pause mellom hvert intervall her også.

Også avsluttet jeg med hakket mer snert…

... da jeg økte farta og avsluttet med 1 minutts arbeid x 6, med 30 sekunders pause mellom hvert intervall.
… da jeg økte farta og avsluttet med 1 minutts arbeid x 6, med 30 sekunders pause mellom hvert intervall.

Skal sies at det ikke er mye snert igjen å hente i overkroppen til PT-P etter de intervallene her. Jeg venner meg fortsatt til å jobbe med overkroppen på denne måten, og legger gradvis inn lengre intervaller. Det kjennes.

Målet med disse stakeøktene, hvis du lurte, er 1) å bli tålelig god på staking til vinteren, 2) gjennomføre Hauern på en tålelig god tid, og 3) ha en kondisjonsøkt iløpet av uka som ikke drrreper beina mine.

Jeg avsluttet økta med litt rolig nedkjøring på romaskin, med fokus på teknikk.
Jeg avsluttet økta med litt rolig nedkjøring på romaskin, med fokus på teknikk.
Og dette, mine venner, er en fin økt om du er keen på å teste noe annet enn dine faste 4x4-minuttere på mølla!
Og dette, mine venner, er en fin økt om du er keen på å teste noe annet enn dine faste 4×4-minuttere på mølla!

… Og kom gjerne med tilbakemeldinger på hvordan dere syns det var! Jeg kjenner ikke så mange som driver med innendørs staking om dagen (kanskje en av de få tingene man ikke gjør på crossfit), så jeg er meget åpen for å utveksle erfaringer!

Dagens siste hummer og kanari, punkt 3.

På lørdag er det klart for historiens første ShapeUp Convention!

Jeg gleder meg som en liten unge, og selv om jeg kjenner på nervene ved å skulle holde i åpningsshowet er jeg mer enn klar for en dag fylt med trening og mening! Jeg skal blant annet sette rekord i å holde foredrag, med fem stykker på rappen! Kan bli interessant 😉

Anyhow, det er theworkout.no som har sørget for programmet og alle de flotte trenerne vi har med oss. De slår også til med følgende tilbud…

image

… Som jo kan komme godt med enten du skal på Convention eller ei.

Litt hummer og kanari denne onsdagen altså, som jo har sin plass på enhver rosablogg. I dag har jeg planer om å henge i på jobben for å komme i mål med både åpningsshow og foredrag, og er jeg heldig rekker jeg å trene på litt olympiske løft over gata også, nærmere bestemt på Crossfit Oslo. Hei, hvor det går!

Ha en nydelig onsdag 🙂

 

 

Flere
Artikler