PT-P og Egmont på bootcamptrening i Slottsparken

Som noen av dere kanskje fikk med dere på snappen min (Piapiapiapia) startet jeg dagen i dag med bootcamp i Slottsparken 😀

image

image

Hver onsdag fremover har jeg altså fått det ærefulle oppdraget å trene en gjeng med lykketroll fra 07.30 til 08.30. Jeg ble møtt av noen spreke fjes i dag tidlig, presis klokken halv åtte, og kjørte i gang med en deilig oppvarmingssekvens, der vi kombinerte dynamisk stretching med litt hopp og sprett. Perfekt for å få i gang hjertepumpa!

Hehe, liiitt trøtte i trynet, men på vei oppover!
Hehe, liiitt trøtte i trynet, men på vei oppover!

Etter oppvarmingen kjørte vi motbakkeløp, med rolig jogg de første meterne, deretter full spurt i cirka 20 meter. Først noen rolige testløp, før vi kjørte full guffe, seks drag.

Personlig syns jeg motbakkeløp er en av de tingene som er svært seigt å gjøre på egenhånd. Man merker jo SÅ stor forskjell når men løper mot noen?! Hurra for motbakkeløp i fellesskap ass.

Etter noen pust i bakken, litt vann og skravlings kjørte vi noen styrkeøvelser. På menyen sto blant annet knebøy, utfall, klatreplanke og ulike varianter av sideplanke. På alle øvelsene gav jeg ulike alternativer, slik at hver enkelt kunne jobbe ut i fra sitt eget utgangspunkt. Enkelt og greit, men mer enn tungt nok når man har fokus og kjører hver eneste rep med perfekt teknikk. Det er der jeg kommer inn, hehe!

Avsluttet med en variant av denne, som i mine øyne er den perfekte avslutning på en passe tung økt.

image

image

Og bootcamp-trening som dette er i mine øyne den perfekte starten på en vellykket arbeidsdag! Gleder meg allerede til neste onsdag 😀

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra to gode timer på Crossfit Oslo. Først en times terping på snatching og annet snadder, deretter en wod. Klapp på skulderen! Nå står det en hjemmelaget pizza i ovnen, med rødvin i glasset. En rask dusj nå, så er jeg på g.

Det er forresten denne pizzaen jeg mekker i kveld – spent på om den leverer. Navnet er hissig nok ihvertfall.. Fitnesspizza! Hehe, stay tuned.

Ha en heerlig kveld 🙂

Flere
Artikler