Og de snakker om at trening er ferskvare…

… men da har de ikke testet å blogge! Den foregående uken var proppfull med jobb, fotoshoots, filminnspilling og foredragsholding, og dermed fikk jeg ikke blogget så mye som jeg ønsker meg. Søren å!

IMG_1017 IMG_1076 IMG_1144 (1) IMG_1209

Filmingen jeg har gjort den siste tiden har vært med Vital Flurry – sjekk ut vitalflurry.com om du trenger å komme i kontakt med en fyr som er rå på video 🙂

image

Her er jeg i full gang med herlige Marit på kontoret til Sporten.com – vi får lov til å gjøre noe spennende greier sammen ifm. fotball-EM på Kontraskjæret. Variert arbeidshverdag jeg har om dagen, for å si det mildt, hehe.

image image

Foredrag for en gjeng herlige folk i Strømstad 🙂

image

Samtidig minner jeg meg på at det tross alt er viktigere at jeg sørger for å levere på det som skjer i det virkelige liv. Oh well – et par unnskyldende setninger og lovord om en bedre uke gjør det hele bedre. Helgen har vært fylt med mye kos! På fredag var jeg i Strømstad og holdt foredrag i mental trening for en super gjeng, før jeg satte snuta mot SATS og ukas siste styrkeøkt. Planen var å trimme litt på lørdag også, men med vond hals og sliten kropp utgikk det. På lørdag var jeg i bursdag, men tok tidlig kvelden pga. forkjølelsen som tok over kroppen min – blææ. I dag har jeg kun ligget i vater i senga, i håp om at jeg er frisk og fin til i morgen. Denne uka blir nemlig ikke noe mindre travel (eller morsom) enn den forrige. Hverdagslivet altså.. I love it!

Ikke minst er jeg på bloggetoget igjen da – vi sees til #matmandag i morgen 😀

Flere
Artikler