Økta som gjør det gøy å trene kondisjon på egenhånd

Hei dere,

Sitter på flyplassen på Kypros i skrivende stund, og når vi lander i Gardemoen blir det strake veien til Tromsø. Der lander jeg sent i kveld, og i morgen er det klart for årets første ShapeUp Convention – det gledes!?

Blir jo ikke feil å komme hjem heller, og tro meg, når jeg lander i egen seng lørdag kveld skal det nytes på høyt nivå! Men før den tid – to foredrag og en treningsøkt med tromsøværinger, jeg er klar! ?

Men jo, før flytur; du må sjekke ut den nyeste #piasgym, nummer 7 i rekke #piasgym7 ??? Jeg gjorde denne i dag tidlig, og syns det hele var en strålende fin kondisjonsøkt som jeg gjorde på egenhånd – noen ganger sitter det langt inne å motivere seg til såntno’, og da kan det jo være digg å ha en tid å slå? Min ble ihvertfall 33.08 – her er økta;

500 m roing

30 devil press @12 kg x 2

30 kcal på SkiErg

30 knebøy @12 kg x 2

30 box jumps

400 m roing

20 devil press @12 kg x 2

20 kcal på SkiErg

20 knebøy @12 kg x 2

20 box jumps

300 m roing

10 devil press @12 kg x 2

10 kalorier på SkiErg

10 knebøy @12 kg x 2

10 box jumps

Jeg prøvde å holde et jevnt og trutt tempo hele veien, og tok korte pauser når det passet – jeg klarte å avslutte «på topp», om du skjønner – fornøyd??

Rundet av med et morgenbad – nydelig! Tenk, her var klokka litt over 08 og det var allerede 34 grader. Blir godt å komme hjem til litt mildere temperaturer kjenner jeg ?

Alt vel, gjengen – vi blogges fra Tromsø ❤️

 

Flere
Artikler