Oppdaterte hudpleierutiner i 7 dager – hvordan gikk det?

Reklame i samarbeid med Biotherm

As you all know, i samarbeid med Biotherm har jeg hatt et aldri så lite prosjekt gående de siste ukene. Biotherm ønsket at jeg skulle teste deres nye hudpleieserie, Skin Oxygen, i syv dager, med før, etter-bilder og det hele. Ettersom utgangspunktet mitt har stort rom for forbedring (les; jeg har ingen hudpleierutiner), så var jeg supergira på å gi det hele en sjans. Jeg har sverget til bodylotion fra Biotherm i all evig tid, du vet, den hvite med blå skrift (ihvertfall de gangene jeg flotter meg på flyplassen og tar meg råd til å kjøpe med en), og den freshe, cleane gode følelsen håpet jeg var i ansiktsproduktene deres også.

I innleggene under ser dere utgangspunktet mitt og litt om historien bak huden min frem tid i dag, samt en video som viser hvordan jeg har brukt produktene. 

Og her, mine venner, ser dere før-bildene..

.. og etter bildene, syv dager senere. 

Hva syns dere?

Jeg var i utgangspunktet særdeles spent på konseptet med å ha før- og etter-bilder, da jeg var usikker på om bare syv dager, uansett hvor rå produktene er, kan utgjøre en forskjell. Dessuten har jeg aldri hatt eller har noe særlig problemer med huden min, og var i utgangspunktet særdeles fornøyd med at den holdt seg godt på billig renseskum og mannens ansiktskrem. Det hele har ikke endt i noen superduperbig makeover, men det forventet jeg jo ikke. Når det er sagt, huden har føltes superfresh og ren hele uken, og jeg har virkelig merket at jeg har steppet opp hudrutinene mine.

Jeg har søren meg fått lov til å ha et aldri så lite minispa for meg selv både morgen- og kveld, og følelsen av å både møte dagen og senga med nypolert hud har vært fantastisk. Jeg har opplevd huden min som mer levende.. akkurat som om den har fått en touch av bb-crem hver eneste morgen? Uten at den egentlig har det. Jeg stilte faktisk opp på en fotoshoot på forrige mandag, helt uten sminke på huden utover litt rouge i kinnene, og den gikk igjennom hos både fotografen og redaktøren.

Det er ikke hverdagskost.

I tillegg liker jeg følelsen av at produktene skal beskytte huden min mot forurensningen jeg rusler i hver dag – med null sminke er jo fjeset ganske utsatt for å suge til seg alt mulig av eksos, partikler og greier. Jeg kommer definitivt til å fortsette å bruke produktene ihvertfall én gang om dagen – på morgenkvisten kjenner jeg meg selv godt nok til at morgenkaffen og et par ekstra minutter på øyet er viktigere enn hudjålerier. Men hvem vet, kanskje jeg endrer mening så fort jeg dropper det? Time will show.

Anbefaler deg absolutt å teste ut produktene om du er gira på å prøve noe fresht, cleant og lett, som både renser og beskytter gjennom dagen. Produkten er jo basert på chlorella-algen – det liker jeg godt? I fremtiden åpner jeg opp for en oppgradering på produktfronten, og jeg skal bli råere på å bruke gode produkter som tar vare på det utgangspunktet jeg allerede har. Det aller viktigste for meg er jo fortsatt gener, livsstil, kosthold, sunn aktivitet, søvn osv, men slik jeg ser det kan gode produkter som dette hjelpe på, på samme måte som f.eks kvalitetsshampooer- og hårkurer har gjort på håret mitt.

For meg handler det hele om å gjøre det beste ut av de korta man har fått utdelt, og sette pris på og pleie de i samme slengen?

 

Flere
Artikler