Treningsuka som gikk – uke 35

Søndag

Jeg gikk en laang tur i skogen med god musikk å ørene, men ingen trening utover det. Deilig.

Mandag

Jeg kjørte en egenvektsøkt på friidrettsbanen her i Drammen, på vei hjem fra jobb. På samme måte som i forrige uke, som dere så i denne vloggen, skulle jeg egentlig på SATS, men det bare.. fristet ikke. Egenvektstrening med hyggetempo it is, hehe. Økta får dere se i morgendagens vlogg. Husk å sjekke ut og abonnere på YouTube-kanalen min her.

Tirsdag

På formiddagen kjørte jeg en styrkeøkt på SATS, og på ettermiddagen ble det en økt på Crossfit Fønix, som du kan se i dagens post på Instagrammen min @Piaseeberg. Mange lurte på hva et power cluster er, inkludert meg selv, så der kan dere se det i praksis, hehe. Denne økten var seigere enn forventet, og jeg hadde ikke kjørt to økter på én dag om jeg visste hva som ventet meg, hehe. Meen sånn er det ofte på disse hjemmekontor-dagene, 1) jeg får mark i rumpa, og 2) jeg lager spennende innhold når jeg gjør noe, som å trene – ikke når jeg sitter på rumpa og taster på pc´en, hehe.

I denne økta kjører du altså 10 reps av øvelse 1, 10 reps av øvelse to og 10 reps av øvelse tre. Deretter kan du sette fra deg stanga og ta en pause, før du begynner på 9, 9, 9. Så kan du sette fra deg stanga igjen, og kjøre 8, 8, 8. Slik holder du på til du har jobbet deg gjennom 1, 1, 1. Jeg kjørte dette med 25 kilo på stanga, og det ble mer enn nok for meg. Del 2 av økta kjøres så fort som mulig, 2 min pause, ny runde, 2 min pause, osv – helt til du er igjennom fire runder? På denne delen hadde jeg 30 kg på stanga.

Onsdag

Seig og god etter gårsdagens treninger, så det ble en velfortjent hviledag. Gikk en lang gåtur i skogen med en venninne, som minnet meg på at jeg burde gjøre nettopp det sånn.. sjukt mye oftere. Vi ble jammen meg enige om å melde oss på et skogsløp på 9 kilometer på tirsdag også, så det kom mye bra ut av denne skogsturen, hehe.

Torsdag

Nok en hviledag. Deeeilig.

Fredag

Nok en hviledag, hovedsakelig på grunn av sykdomstendenser i kroppen. Skakke´ ha noe av det, og dra dropper jeg lett treninga. Det er jo tross alt et av årets viktigste mål, som du forøvrig kan lese mer om her.

Lørdag 

Hviledag, om du ser bort fra hagearbeid, hehe.

Random tilleggsopplysning, sånn avslutningsvis – jeg oppdaterte akkurat biografien min her på bloggen, som gir en god oversikt over meg, mine kanaler, litt om historien min, og, tja.. hvem jeg er. Kan jo være verdt å sjekke ut om du er ny her inne på blekka. Sjekk den ut her.

God lørdag, fine folk?

 

Flere
Artikler