VLOGG: En (u)typisk treningsuke og hvordan ikke bli syk

Hei bloggen (haha, lenge siden jeg har skrevet det)!

I skrivende stund er jeg på vei ut døra, da jeg skal i bursdag med familien, som dere ser på slutten av ukas vlogg. Denne vloggen gikk ikke helt som planlagt – hvorfor finner dere ut av når dere ser den. Håper uansett dere liker den, da den som vanlig er et jovialt sammensurium av ting jeg fyller uken min med. En treningsøkt uten utsyr, en styrkeøkt med utstyr, poddeinnspilling med Camilla Lorentzen i Fitnok.no, noen ord om hva som skjer fremover.. ja, med andre ord – jeg fikk pakket inn en god del i ukas vlogg.

Jeg setter som vanlig utrolig stor pris på om dere vil dele med meg hva dere syns, både positive og negative (konstruktive, som jeg liker å kalle det) tas imot med stor takk. Dette med vlogging er et prøveprosjekt frem til jul, så da trenger jeg all mulig hjelp fra dere til å løse det så bra som mulig. Men nå må jeg løpe, bursdagsmiddag, kaker og kaffe venter. I kveld venter litt søndagsjobbing, før uka starter med et brak i morgen. Jeg går en travel tid i møte, men på en superduperbra måte – god søndag fininger, jeg håper helgen har vært superduperfin, og vel så det.

Og i tilfelle jeg ikke sier det ofte nok – tusen hjertelig takk for at du popper innom her. Jeg setter så innmari stor pris på hver eneste en av dere, spesielt nå i denne videoblogg-fasen.

Keep it up?

Flere
Artikler