Proteinrikt kjappismåltid du bør ha i verktøykassa

Inneholder reklame for egen treningsreise

God mandag, gjengen min!

Dagens #matmandag er enkel, som alltid, men så undervurdert. Det finnes utrolig mange gode fiskekakealternativer i butikken i disse dager, og for min del er det en fast favoritt enten når jeg er på farta, eller når jeg trenger noe raskt og enkelt når jeg har hjemmekontor. Råder deg til å se etter fiskekakealternativet med mest fisk i, fra 80% og oppover. Lunsjen dere ser her er en fast favoritt, og er seriøst gjort på sånn.. to minutter. Guacomolen mekker jeg med salt, pepper, avokado, hvitløk og litt limesaft, grønnsakene skjærer jeg opp (duh), og de to fiskekakene skjærer man jo bare opp som man ønsker.

Som regel følger jeg opp denne enkle lunsjen med litt oppskjært frukt og en kruttsterk kopp med kaffe, og vips, så er jeg good to go for et par arbeidstimer til. Dette funker like bra som frokost eller lunsj nummer to (for de av oss som opererer med det – I know I do), og for min del blir jeg akkurat passe mett og fornøyd. Finfin måte å få i seg fisk på er det også!

Om dagens #matmandag ikke faller i smak, husk at det alltid finnes fler å ta av her på bloggen. Kanskje noen av alternativene under kan friste?

Ah, nå som jeg skriver om mat kom jeg til å tenke på hvor mye jeg gleder meg til buffeten på #piaogmarenstreningsreise, haha. 23. september tar vi med oss over 30 spreke jenter til Kroatia, og maten er søren meg et av høydepunktene ass. Hver eneste frokost, lunsj og middag er det bord på bord, proppfulle med næringsrik mat som gir oss det vi trenger for å prestere både i sola og på trening. I love it! Her kan man velge både sunt og mindre sunt, men for å være ærlig er det som regel førstnevnte som alltid frister – det er jo så mange gode alternativer!

Det å kunne legge bort alt av kokkelering en hel uke, akkompagnert med gode treningsøkter, strålende sol og fine folk, det er luksus ass. Som sagt reiser vi på høstturen vår 23. september, men det er allerede satt opp ny tur denne våren. Det blir 20.-27. april, og endelig fikk jeg booket oss inn på favoritthotellet mitt på Kypros. Dette er et treningshotell med stor T, og jeg vet at Lasse Tufte og Funkygine også kjører sin vårtur til dette stedet.

Fortsatt noen ledige plasser, så her er det førstemann til mølla? Håper du liker dagens #matmandag, som er sabla enkel, smakfull og næringsrik i en travel hverdag. Dagen min i dag startet med et sabla bra møte som jeg virkelig håper går veien, etterfulgt av noen timers jobbing på kontoret. I ettermiddag er det trening med Bastian hos Technogym på agendaen, etterfulgt av middag med en venninne. Real supermandag!

Før jeg avslutter, som alltid, tusen takk for all responsen jeg får på vloggene mine. Ser lyst ut for produksjonen også etter jul dette her altså.. hehe. Håper dere har en fin start på uka? GOD #MATMANDAG!

 

Flere
Artikler