To treningsøkter du kan gjøre med kjæresten

Disse to treningsøktene er perfekt å gjøre sammen med kjæresten, eller en venninne da, for den saks skyld. Men ofte syns jeg det kan være tricky å vite hva man skal gjøre når man har med seg kjæresten på trening, hvis vi ikke er på CrossFit sammen riktignok, og da er det fint å ha økter som dette å ty til. Om dere virkelig er i drager´n kan dere jo starte økta med noen styrkeøvelser, men det er valgfritt.

Dagens #treningstirsdag innebærer ihvertfall to økter du kan ha i verktøykassen din til når du trenger det?

Økt 1 – kondisjonstrening

Dere skal gjøre fire runder, så fort som mulig, med følgende øvelser..

50 wall balls (25 hver)

50 med ball situps (25 hver)

50 burpees (25 hver)

 

Økt 2 – styrkeøkt

Denne økten er mer styrkebasert, der man ved hjelp av enkle øvelser jobber seg gjennom hele kroppen.

A1) Bulgarske utfall 8-10 reps x 3.

A2) Skulderpress 6-8 reps x 3.

B1) Chins, så mange du klarer x 3-4

B2) Ettbeins leg curl på ball (her kan man kjøre med begge beina for å gjøre det hele litt lettere)

Som en finisher kjører dere to runder av følgende..

  • 20 goblet squat
  • 15 smale push ups
  • 15 thrusters med hantler
  • 250 meter roing
  • Sideplanke med beinhev, 10 på hver side
  • Rotasjon med hantel, 10 reps på hver side

Ah – disse videoene gir meg gode minner. Mannen er bortreist helt til torsdag, og jeg savner han så mye at jeg blir grønn. Skikkelig sånn.. klump i magen-grønn, haha. Jeg elsker jo å være alene hjemme, men det varer liksom maks et par dager, så kommer savnet. Oh well, jeg antar det er en fin greie, sånn egentlig. Kommer til å være mye på farta og borte fra hverandre i hele september, så bare å bli vant til det.

I skrivende stund er jeg på plass i sofaen. Jeg har hatt hjemmekontor i dag, og med unntak av et møte har dagen gått med til forberedelser av foredrag jeg skal holde de kommende ukene, svaring på mails, litt planlegging av fremtidsplaner og.. ja. Sett på regnet, haha. Jeg tok meg en økt på Crossfit Fønix også, der tunge knebøy og to AMRAP´s på fem min sto på menyen. Ser lite ut på papiret, men som alltid er det mer enn nok når man kommer i gang. Det var ikke noe superøkt for min del, og for å toppe det hele tryna jeg på sykkelen på vei hjem. I pøsregn. Med favorittightsen min. Som fikk hull i seg.

Sååå.. dette kan bare gå én vei – oppover, haha. I morgen starter jeg dagen i God Morgen Norge-studio, der vi skal snakke om utetrening og motivasjon til høsttrening – da gjeder det å være fit for fight. Følg med fra cirka 08.00, så dukker jeg nok opp på et tidspunkt. Men nå – serier og en stoor skål med gresk yogurt og masse digg.

Takk for meg tirsdag – snakkes i morra?

 

Flere
Artikler