Oppskriften på den ultimate, sunneste påsken

Dagens blogginnlegg blir ikke stort mer enn å tipse dere om denne kommentaren, som jeg skrev som et svar på alle de henvendelsene jeg har fått om «sunn påskekos» 🙂

image

Jeg har selv vært et sted der jeg stresset i større eller mindre grad med hvordan jeg skulle «angripe» settinger der de hverdagslige rutinene blir utfordret, som jul, påske, høytider, etc. Og selv om det føles litt funny å skrive det akkurat nå, fordi jeg tenker tilbake på det og ser meg selv som smårusk, vet jeg at veldig mange som er opptatt av trening, kosthold og en sunn livsstil selv tenker på de samme tingene. I større eller mindre grad 🙂

SÅ, hvis min tekst, tanker og erfaringer kan bidra til at ihvertfall èn ShapeUp-sjel får en bedre påske, så er jeg stråålende fornøyd.

Denne balansen er en evigvarende utfordring for mange, men desto viktigere er det at vi jobber for å finne den, og holde oss der.

Heia #helårskroppen! (Som jo er godt på vei til å bli mitt faste motto, haha).

Flere
Artikler