Oslo CC fortsetter – dette var dagens kvalifiseringsøkt

I dag var det duket for den tredje kvalifiseringsøkten i Oslo Complete på Crossfit Oslo, «The Joker».

image

Alt dette skulle gjennomføres så fort som mulig.

image

1. runde – 400 meter roing, 24 power cleans @30 kg, 24 goblet squat @16 kg og 24 box jumps.

2. runde – 400 meter roing, 12 power cleans @30 kg, 12 goblet squat @16 kg og 12 box jumps.

3. runde – 400 meter roing, 6 power cleans @30 kg, 6 goblet squat @16 kg og 6 box jumps.

4. runde – 400 meter roing, 3 power cleans @30 kg, 3 goblet squat @16 kg og 3 box jumps.

image

Posisjonen til de fleste av oss etter gjennomført økt, hehe.
Posisjonen til de fleste av oss etter gjennomført økt, hehe.
Gjengen <3
Gjengen <3

Så ja.. Den var mildt sagt slitsom. Når det er sagt var jeg ikke i form at all, og når jeg tenker meg om burde jeg nok smurt meg med tålmodighet og ventet med å kjøre økta. Vel, nå vet jeg hvordan den kjennes ut på kroppen, og da stiller man alltid sterkere neste gang man tester. Jeg kom inn på 15.11 minutter 🙂

Denne skal kjøres på nytt!

Nå skal jeg jobbe en liten time til, før jeg setter snuta mot Frognerparken og sprinttrening med Christina Vukicevic. Sett i lys av den formen jeg er i (av typen kastet opp natt til i dag-type form) blir det nok ikke så mye sprinting på meg, men desto mer pushing på de som deltar på økten. Helt ok det å igrunn!

Nå erklærer jeg hviledager frem til mandag neste uke, kun avbrutt av lett trimming om det frister, og satser på at formen har blitt bra, bedre, best innen den tid.

Later babes 🙂

Flere
Artikler