Typisk dag på kontoret – fotoshoot og Nike-shopping

I dag ruslet jeg hjem fra kundekvelden på Torshov Sport, der ShapeUp og Torshov Sport hadde slått seg sammen for å gi leserne våre en super kveld med masse gode tilbud. Jeg hadde Maren på øret, som minnet meg på hvor fin jobbhverdagen min egentlig er..!

Dere som følger meg på snap vet jo hva jeg har gjort i dag – blant annet hatt fotoshoot i vårsola og hengt med Christina Vukicevic og en haug av andre sporty jenter på, tja, shopping. Misforstå meg rett, det har vært en del skrivebordsjobbing innimellom der, men ah.. Noen ganger må jeg klype meg i armen ass.

Dagen startet altså på fotoshoot med Mari Midtstigen for magasinet Babydrøm :-)
Dagen startet altså på fotoshoot med Mari Midtstigen for magasinet Babydrøm 🙂
… der jeg lager en sak om hvordan gravide kan trene og holde seg aktive i svangerskapet.
… der jeg lager en sak om hvordan gravide kan trene og holde seg aktive i svangerskapet.

Jeg fikk hjelp til øvelsesutvalget av PT Annema Refsnes, da hun er langt mer rutinert på gravidtrening enn hva jeg er. Jeg tekstet henne på forholdsvis kort varsel, og sporty som hun er kunne hun hjelpe meg, til tross for et nyfødt barn i heimen og mest sannsynlig en haug av andre ting å tenke på. Takk Annema!

image

Mari var redaktør i ShapeUp når jeg ble ansatt, før babybladene stjal henne fra oss, hehe. Så fint å få jobbe litt med henne igjen :-)
Mari var redaktør i ShapeUp når jeg ble ansatt, før babybladene stjal henne fra oss, hehe. Så fint å få jobbe litt med henne igjen 🙂
Mens vi var i gang knipset vi noen bilder av meg også, til min faste tosider i ShapeUp, 15 minutter`n. Jeg rakk en selfie før jeg løp ut igjen til en utålmodig Rasmus, hehe
Mens vi var i gang knipset vi noen bilder av meg også, til min faste tosider i ShapeUp, 15 minutter`n. Jeg rakk en selfie før jeg løp ut igjen til en utålmodig Rasmus, hehe

Etter shooten ble jeg sittende på kontorstolen min noen solide timer (jepp, henger en del der også altså), før jeg måtte ta en sjefsavgjørelse på å droppe trening – i morgen kl. 10 skal jeg gjennomføre neste økt i Oslo Complete, pluss at det blir løpetrening med Christina på kvelden. I tillegg hadde jeg dårlig tid, fordi jeg skulle forberede meg litt til denne kundekvelden. Så det var igrunn heelt ok at treningen utgikk.

Apropo kundekvelden.. Den gikk strålende!

image

Mye fint!
Mye fint!

Det er snart ett år siden jeg møtte Christina for første gang, da jeg intervjuet henne, lagde treningsprogram og gjorde covershoot. Alt for lenge siden sist, så det var megahyggelig å se den spretterten igjen!

Christina, meg og Kathrine, som jobber som mediekonsulent i ShapeUp :-)
Christina, meg og Kathrine, som jobber som mediekonsulent i ShapeUp 🙂

image

Etter litt mingling og smoothiedrikking ønsket vi velkommen, og jeg lirte av meg noen kunnskapsord.. ish, hehe.

image

Jeg takket alle som dukket opp, på vegne av oss i ShapeUp, og benyttet samtidig anledningen til å tipse om tre øvelser vi alle kan gjøre i hverdagen, for å holde oss skadefrie, frie for vondter og bevegelige nok til å gjøre all den treningen vi ønsker.

11997396_10153283251292982_2079087934_n

Å sitte i en dyp knebøy som dette i minst 30-60 sekunder er for eksempel noe av det beste du kan gjøre for å bevare bevegeligheten i bein og hofter. Gjør dette i noen uker du, så vil du garantert kjenne forskjell på knebøyen din på trening også!
Å sitte i en dyp knebøy som dette i minst 30-60 sekunder er for eksempel noe av det beste du kan gjøre for å bevare bevegeligheten i bein og hofter. Gjør dette i noen uker du, så vil du garantert kjenne forskjell på knebøyen din på trening også!

En alle tiders kveld! Nå gleder jeg meg til sprinttrening i morgen, som skal ledes av Christina selv. Oppmøte 18.00 i Frognerparken, så hvis du er keen på noe morsomt å se på.. Møt opp! 😉

11998571_10153283251387982_1612981385_n

Treningen er dessverre full, men kanskje vi skal sette opp flere, om det er ønskelig?

Flere
Artikler