På farta med mini

I går skrev jeg litt om treningen min, og i dag skulle jeg eegentlig skrive litt om hvordan jeg bruker tempo for å bli sterkere – det må vente litt, har hatt en lang dag på farta og har en flust av ting å ordne her hjemme. Les, mate og kose med Sylvester, rydde litt, nyte fredagen, se på Love Island… hehe. Men det kommer ❤️

Jeg har ihvertfall vært i Oslo i dag, der jeg mekket en vlogg, så deler den så fort jeg har klippet den ferdig?


God Morgen Norge er jo, som alltid, verdens koseligste program å gjeste, og det var så koselig å ha med Sylvester❤️ Etter opptak tuslet vi litt rundt i Oslo, før et event med Anine Stang, i anledning den nye sangen hennes – igjen, mer i vloggen som kommer asap ?

Helgen bringer avslapning og kos, med forhåpentligvis gode økter på både lørdag og søndag. Livet er fint om dagen altså, og jeg har virkelig funnet roa i dette permlivet. Ja, jeg sover lite, kjeder meg innimellom, har litt ensformige dager og får ikke trent aaaakkurat som jeg vil, men alt det til tross – elsker det?

God helg, fintfolk. Her blir det hjemmelaget pizza og filmen Joker på skjermen – deeeil!?

Flere
Artikler