På kjøkkenbenken min

I dag hadde jeg hjemmekontor, i anledning et over gjennomsnittet hyggelig besøk fra fotograf Rasmus og ShapeUp-journalist Silje Bjørnstad. Silje skriver På Kjøkkenbenken-saker for ShapeUp, og denne gangen var det altså min tur til å blotte min kjøkkenbenk, og dermed noen av mine trofaste matvaner.

Jeg advarte de begge i forkant om at leiligheten min er noe tom these days, grunnet flyttingen jeg er i gang med, men jeg syns nå vi fikk til noen fine bilder likevel. Det er jo, som alltid, en fryd å jobbe med Rasmus, og det var stor stas å få hengt litt med Silje også. I mine øyne er hun et fantastisk tilskudd i ShapeUp-gjengen, med artikler som virkelig gir bladet et løft. I like! Hun blogger også forresten, om du ikke har fått det med deg. Sjekk den ut HER.

paabenk sitte peace oss stat

Saken kommer ikke på trykk før over jul, men jeg kan jo avsløre en av tingene vi snakket om, nemlig hva jeg alltid har i kjøleskapet. Svaret var enkelt…

– Egg er alltid på plass, fordi det kan brukes til så mangt. Denne matvaren er også en super kilde til både proteiner og sunt fett – en real gullpakke! Jeg har også alltid et par bokser med cottage cheese på plass. Dette blandet med noe søtt tilfredsstiller søtsuget, samtidig som det metter og er nyttig for kroppen. Så sverger jeg til grønnsaker, frukt og bær i ulike former.

Blir moro å se utgaven i butikk – følg med!

Ramus og Silje kom i elleve-draget, og på dette tidspunktet hadde jeg vel kommet meg sånn noenlunde over Trump-sjokket. Men asså… ?!!!! Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne når jeg surfet meg inn på VG.no i det jeg åpnet øynene i dag tidlig. Logisk nok har TV´en stått på i hele dag, og nå har jeg sett talene til både Trump, Clinton og Obama, som beroliget meg litt. Når det er sagt syns jeg det hele er ganske crazy, og er vel igrunn ganske enig i det Kristina Andersen skrev på sin blogg i dag – det er minst like skremmende at så mange mennesker faktisk har stemt på Trump, som at han skal tre til og bli president. Så ja, det var denne treningsbloggerens mening om den saken.

Blir vel ikke akkurat noe politisk gjesteopptreden på TV2 Nyhetskanalen, men det var godt å få sagt litt om den saken å – fordelen ved å ha en blogg, dere. 

Etter shoot og litt mer hjemmekontor stakk jeg på trening, og gjennomførte en halvgod økt. Hendene mine er revet opp etter gårsdagens økt på Crossfit Oslo (rookie-mistake, dauer av meg sjæl), så alt som involverte det å holde i noe var utelukket. Så da kan du jo se for deg at økten var noe begrenset… vel, jeg kom meg på trening, noe som gjør det om mulig enda diggere å sitte planta i sofaen as we speak.

Nå er det avslapning med serier og kveldsmat på menyen – prates i morgen, sprekiser!

 

Flere
Artikler