På lansering og bloggedate med Polar

Klokkene i dette innlegget er sponset av Polar, og eventet i sin helhet er arrangert av Polar. 

Sorry å måtte innlede blogginnlegget med den dølle setningen over, men rett skal være rett – både klokkene vi hadde på oss og moroa vi fikk være med på i dag var i regi av Polar.

image

09f34052-22eb-4dc4-b4e6-480c8e5d60ae 2

Vi ble møtt av en gjeng hyggelige Polar-mennesker, i tillegg til Camilla og Hilde fra United B.. Influencers, aka. Treningsfrue og Bedremeg.no.

Når vi møtes på disse eventene går det ofte i kallenavn. «Hallå PT-Pia, fint å se deg!». Hei, hei, hallo ja, det er meg!

Men det er fint det altså. Det bidrar til å sette meg i den rosabloggmodusen jeg trenger å være i 😉

image

Vi fikk alle utdelt en aktivitetsmåler hver, før vi ble kjørt igjennom en treningsøkt med Camilla og Hilde. Vi ble delt inn i to grupper, slik at vi jobbet med en av jentene av gangen.

Camilla kjørte 45/15-intervaller med burpees, en plankevariant og en hoppevariant, totalt tre runder. Så enkelt og greit, og samtidig så effektivt og slitsomt. Akkurat sånn jeg liker det!image340-e1448550735628 2

Nydelig, svett bukett! F.V XXX fra Polar (ææ, hater å ikke huske navnet), Hilde, Marte fra sprekfisene.no, meg sjæl og Caroline Wergeland

Hilde var ikke noe dårligere, og det samme gikk igjen – fullkroppsøvelser, høy svettefaktor og god intensitet. Begge øktene gav oss en god mulighet til å teste klokka, da Polar på forhånd hadde registrert faktorer som høyde, vekt og alder. Så beregningene denne klokken gjorde skulle være ganske så gode.

image350 2

Jeg er jo vant til Polar V800, så jeg føler jeg hadde litt å sammenlikne med her. Jeg skal bare summe tankene og stoffet litt, så kommer det et innlegg om de to klokkene opp mot hverandre. Det er jo to litt forskjellige produkter, og interessant å si noe om forskjellene. Når skal man velge pulsklokke og når skal man velge en aktivitetsmåler liksom. Her er det flere forskjeller, blant annet pris og funksjoner.

Stay tuned!

Etter treningen var det naturligvis satt av tid til å gjøre typiske bloggeting, som å posere, småspise freebies og prate med hyggelige mennesker man ikke får sett så mye ellers.

Føler alltid jeg må huske å kreditere Inger når jeg gjør denne posen, haha. Føler samtidig at Inger er litt med på moroa når vi drar den. Dubai er ingen hindring!

Føler alltid jeg må huske å kreditere Inger når jeg gjør denne posen, haha. Føler samtidig at hun er litt med på moroa når vi drar den. Dubai er ingen hindring!

image336

Dette var en nydelig start på dagen. Takk til Polar, Studio Jobbsprek og resten av gjengen som dro i gang moroa!

Etter treningen hadde jeg et par hyggelige møter på Aker Brygge, før jeg dumpa ned på en stol hos Lett, og har sittet her siden.

image355 2

Jeg har forøvrig nyfargede bryn. Føler jeg ser ut som...

Jeg har forøvrig nyfargede bryn. Føler jeg ser ut som han karen til høyre her… 

Bert and Ernie

Her kommer bryna, med meg på slep liksom. 

Neida. Joda. Neeeida.

Yes, og med den avsporingen tenker jeg jeg tar bloggkvelden. Nå venter en salat her på Lett, før jeg stikker tilbake på Studio Jobbsprek for å ha treningstimer. I kveld er det chillpill på sofaen og The Affair på HBO nordic (google it) som står på agendaen. Asså.. har dere sett den serien? Jeg er så hekta.

God torsdag!

 

Flere
Artikler