Stakeøkt du selv kan teste, og staketeknikk fanget på video – sånn skal det gjøres

Halloi, los bloggos.

Klokka nærmer seg syv, og jeg skal hvert øyeblikk beine ut av kontoret. Planen er å stikke ned på Elixia og stake meg gjennom en svett time, men samtidig rykker det litt i Netflix-foten å.. jeg får se hva det blir til.

Moro at så mange digget gårsdagens treningstirsdag, «veien til pushups».

Denne filmen gjorde jeg i regi av ShapeUp for en tid tilbake, så det er viktig å understreke at denne ikke er en del av samarbeid mellom meg og Abilica. I wish :-)
Denne filmen gjorde jeg i regi av ShapeUp for en tid tilbake, så det er viktig å understreke at denne ikke er en del av samarbeid mellom meg og Abilica. I wish 🙂

Jeg fikk spørsmål her på bloggen om jeg ikke kunne lage et liknende innlegg om pullups, og deet kan jeg selvfølgelig. Så stay tuned, kanskje vi klarer å banke inn noen strikte pullups før nyttårs også 😉

I dag har jeg ikke gjort så mye mer enn å være på jobben. Blant annet har jeg ferdigskrevet en sak, som var mye av grunnen til at jeg var innom DRIV Trening i går.

Meg og Øystein Rodem, som er både eier og PT på DRIV på Skøyen her i Oslo.
Meg og Øystein Rodem, som er både eier og PT på DRIV på Skøyen her i Oslo.

Jeg møtte Øystein på NIH Convention tidligere i år, da jeg var med på langrennstimen hans. Han lærte meg nye nyttig bare på den lille timen, så jeg tok naturlig nok kontakt med den samme fyren nå som jeg skulle lage en sak for sporten.com om staking.

Jeg sneik meg til en videosnutt av det som er tilnærmet en perfekt staketeknikk.

Når jeg sendte Øystein et videoklipp av stakingen min i forrige uke sa han faktisk at jeg ikke var heelt på bærtur da, så det er jo et godt utgangspunkt. 

Det ble et hummer og kanari-intervju ass, jeg sleit med å holde meg til bare en vinkling.. er jo så mye jeg lurer på! Men jeg har kommet godt på vei med å rydde opp i det hele i dag, og skal fortsette de neste dagene. Tirsdag i neste uke skal jeg innom DRIV igjen, både for å fullføre intervjuet, ta litt bilder og sånn, men også for å ha min helt egne PT-time med Øystein. Nå er jeg nemlig keen på å finne ut hvordan jeg ligger an på tampen av skisesongen, og jeg er keen på å finne ut hvordan og hvilke tester og øvelser han bruker for å finne ut av det, hehe. Har jo en ganske god anelse, men dere vet.. alltid bra å henvende seg til de med litt ekstra ekspertkompetanse. Så tirsdag dere, blir en spennnende dag.

Da skal PT-Pia, langrennsedition i bresjen!

Vordende fartsmonster på ski, jeg bare nevner`e.
Vordende fartsmonster på ski, jeg bare nevner`e.

Det skal hun egentlig nå også, når jeg tenker meg om. Som en del av en større sak i går ble jeg anbefalt denne økta:

Hehe, jeg har nylig oppdaget picmonkey.com, derav den oppfinnsomme fremstillingen av det som i prinsippet kunne stått svart på hvitt.
Hehe, jeg har nylig oppdaget picmonkey.com, derav den oppfinnsomme fremstillingen av det som i prinsippet kunne stått svart på hvitt.

Og for ei som er vant til å jobbe på tid tror jeg dette blir en god variasjon, ved å jobbe med å få unna antall meter altså.

Og der tok jeg avgjørelsen gitt.. Netflix får vente, stakemaskin på Elixia, her kommer jeg!

Ha en nydelig onsdag dere, og takk for at du stakk innom. Sorry for all langrennsplapringen, det er kanskje litt vel mye om du ikke interesserer deg at all.. hva syns dere?

På tampen kan jeg minne om Vixen Blog Awards, og kåringen av årets helse- og treningsblogg som foregår her. Husk å stemme frem den du syns er en verdig vinner, det setter vi alle så stor pris på 🙂

Jeg har hørt at hun dama på rad nr. 7 er sykt stoka på å komme videre.. hun trenger visst litt hjelp å, i og med at hun konkurrerer mot Fotballfrue sine, typ, 200 000 lesere. 

Snakkes i morgeeen <3

 

Flere
Artikler