Til deg som kom bort til meg på ShapeUp Convention

Da er jeg hjemme igjen, etter en super helg i Stavanger! Vi i ShapeUp har gjennomført nummer tre av totalt 5 conventions rundt omkring i det ganske land. Tromsø, Oslo og Stavanger er i boka – Trondheim og Bergen gjenstår?

Dette er første året vi gjennomfører eventer utenom på Geilo og i Oslo. Endelig får vi møte resten av «gjengen vår» rundt omkring i landet, og møte, snakke med og bli kjent med de som på mange måter føler at de kjenner oss. For min og Silje sin del, aka. Treningspodden, er det nemlig helt spesielt når en etter en kommer bort, slår av en prat, sier at de setter pris på podden og ber om at vi aldri måtte slutte. Det betyr så mye.

Dette er ikke et forsøk på selvskryt, men heller bare å understreke hvor enormt stor pris jeg setter på hver og en av dere som sier fine ord til meg og oss, både på turné og ellers. Jeg gjemmer hvert eneste gode ord til de litt tyngre dagene, når man er på nippet til å føle at man lager innhold og støy ut i intet. Så takk, til hver og en av dere❤️  

I løpet av dagen i Stavanger rakk jeg ikke knipse et eneste bilde – flaks at Sølve stiller opp for noen random bilder på vei til middag lørdag kveld?❤️

I ukas episode av podden så jeg lyst på det å skulle mekke vlogg denne uka.. det skjedde ikke. Som regel når jeg ikke får til bloggingen så legger jeg det på meg selv og suboptimale prioriteringer, men i dette tilfellet, og i forbindelse med SU Convention, har jeg funnet ut at det er uumulig? Vi som instruktører gjennomfører fem av seks timer, og i den ledige tiden snakker vi med dere som er er, rigger til neste økt og lader mellom slaga.

Så, eeeeeen uke til uten vloggings – håper dere forstår? Nå er jeg ganske kjørt i topplokket, så jeg har planer om å lande i senga med Bloggerne et par timer. I kveld venter bursdagsmiddag hos mamma og pappa, og muligens en løpetur i skog og mark?

God søndag, fininger?

Flere
Artikler