Treningsuka som gikk – uke 37

Vi er trygt plassert i Stavanger, og ShapeUp Convention er i full gang! Nå nyter vi lunsj, før det braker løs med del 2 av dagen. Jeg har hittil hatt en treningsøkt og to foredrag, og nå gjenstår én treningsøkt og et foredrag – satser på å få inn en Step-time med Sølve innimellom slaga der.

Meen over til dagens innlegg!

Treningsuken min har vært upåklagelig, og jeg koser meg skikkelig på trening om dagen. Som jeg har nevnt tidligere har jeg det siste året testet de ulike styrkeprogrammene jeg har satt opp i boken min, og nå nyter jeg følelsen av å ha klart å bygge opp en god dose styrke og kvalitetsbevegelser. Nå tester jeg ut #styrketreningmedingerindubai, og deler noen av øvelsene på min Instastory gjennom treningsukene, men kommer nok ikke til å dele hele og fulle økter her på bloggen.

Søndag

Min egen SOMA MOVE-time, samt 60 minutter spinning intervall, som en del av conventionen jeg var med på – sprekere Drammen???

Mandag

Styrke, fullkropp

Tirsdag

Styrke, fullkropp

Onsdag

Min egen SOMA MOVE-time, som jeg kjører fast hver onsdag i Drammen kl. 19? Bare å bli med! Mer info finner du her. #egenreklame

Torsdag

Styrke, fullkropp

Fredag

Styrke, fullkropp

Lørdag

Step og Move med Sølve her på ShapeUp Convention i Stavanger. Det har ikke skjedd enda, men jeg satser på at jeg får det til ?

Ha en herlig dag!

Flere
Artikler