På tide å fornye Treningspodden

… med nye, freshe bilder. Det er nemlig det dagen i dag har gått med til, i tillegg til et par andre morsomme greier.

En superdigg, effektiv på farta-dag har det ihvertfall vært, akkurat sånn jeg liker det! Jeg kickstartet dagen min med et møte på Myrens Sportssenter, før jeg fulgte opp med en treningsøkt sammen med Treningspodden-Silje. Først ut var 45 minutter med spinning, og deretter et saltime-konsept som heter SOMA MOVE. På spinningen kjørte vi 3 minuttere x 5, og rundet av med 90 sekunder x 4. Jeg vet ikke med dere ass, men jeg har nylig blitt minnet på hvor mye jeg elsker spinning. Enkelt, effektivt, og man kan bare dykke inn i sin egen boble – love it! SOMA MOVE er vanskelig å forklare, men det et slags yogaish-konsept, men med et mye høyere tempo og sterkere bevegelser. Jeg filmet litt underveis, og så skal vise dere så fort jeg får klippet den sammen.

Etter trenings var det rett i dusjen og deretter dumpe ned i sminkestolen. I dag tok nemlig jeg og Silje nye bilder til Treningspodden, som forøvrig er much needed. Vi var så heldige å ha superflinke Jeanette på både hår og sminke denne dagen, og Rasmus Kongsøre  var fotografen.

Kan jo ikke bli annet enn bra, eller hva?

Nå kom jeg akkurat til kontoret, hvor jeg skal runde av litt greier, før jeg skal møte en venninne til middag, skravligs og turgåing. Jeg skal jommen meg prøve å lade opp litt også, for i morgen skal nemlig jeg og Silje trene CrossFit med selveste Kristin Holte (!!). Helt siden vi spilte inn en episode med henne har vi planlagt at Silje må få teste CrossFit sånn ordenlig, og hvem er vel bedre å gjøre det med enn nettopp Holte herself, hehe. Har ikke bestemt meg for om jeg skal vlogge fra det eller ikke, da det fort kan bli mye å holde styr på, hehe. Samtidig – småmoro å se meg og Silje slite oss igjennom en økt med typ.. en av verdens sprekeste damer?

Time will show – håper dere har hatt en nydelig torsdag alle sammen?

Flere
Artikler