Reisefeber

I morgen er det endelig klart for avreise til Kroatia!

Jeg og Maren tar med oss en haug av spreke jenter på treningsreise, og der skal vi søren meg bli i en hel uke. Her kan dere lese mer om turen og stedet vi skal til. Det blir faantastisk! Flyet går i morgen rundt 17.00, så jeg har litt tid til å forberede meg på avreise i dag og i morgen. Heldigvis. I kveld skal jeg henge med venninner, slappe av og kule´n, før det er klart for avreise i morgen rundt 17.00. Jentene og vi har masse sol, sommer, saltvann, trening, mat og digg å se frem til, og med verdens beste partner ved min side, Maren, så vet jeg dette blir en knakenes fin tur!

Litt bilder fra forrige reise, knipset av Victoria Nevland. 

Det gledes!

I dag har jeg gjort noe sjukt gøy dere – vært på trening med selveste Kristin Holte! Hun møtte oss på Crossfit Oslo i dag rundt 10.00, og tok oss igjennom en super treningsøkt, bestående av en god oppvarming, en gymnastikkdel, og deretter en Fight Gone Bad-type økt, der vi jobbet i et minutt på fem øvelser, og deretter ett minutt pause. Det gjentok vi to ganger, slik at vi landet på tre runder. Kroppen min var ikke helt i slag i dag, så jeg føler ikke akkurat jeg imponerte verken Kristin, Silje eller meg sjæl, men hvem bryr seg – det var dritgøy! Moro å være med når Silje testet CrossFit for første gang, og moro å bli trent av en så rå dame som Kristin. Jeg hadde selvfølgelig med meg kamera, så økta i sin helhet får dere se i vloggen på søndag – blant annet? YouTube-kanalen min finner du her – husk å trykke -abonner-, så får du et pip når søndagsvloggen er klar og du slipper å bruke hjernekapasitet på deeeet. Hehe.

God fredag, dere! Jeg kom inn døra for ikke så lenge siden, og kickstartet helgen med søtpotetpizza-rester, smågodt og potetgull. Deeeilig spør du meg (og sorry Simen – nå spiste jeg smågodtet ditt).

Blogges i morgen?

Flere
Artikler