Til deg som kunne tenke deg en treningshelg, matfest og naturopplevelser i Geiranger

Det er jammen meg deilig å lande litt i eget hjem, etter noen dager på farta. Ikke at det var særlig til stress å svippe innom Frankrike, og deretter på Geilo med RAW-gjengen, men allikevel – ingenting slår litt kvalitetstid i heimen. Timene flyr, og jeg er aldri så effektiv som når jeg får jobbe i fred og ro her hjemme. Jeg sparer så enormt mye tid på å ikke ordne meg, pakke bag, reise til et kontor, kaffeslabras, ja, du vet – alle de typiske tingene som må til for å komme seg på jobb. Heldigvis gjør jeg det et par ganger i uken også, når jeg ikke er på reisefot, og summen er en perfekt sammensatt jobbhverdag, med både rolige hjemmekontor-dager, eventer med mye fart og moro, PT-timer og en til en-kunder, samt sosiale og inspirerende dager på Egmont-kontoret i Nydalen.

I like!

Men jo, dager som dette minner meg på det jeg gleder meg til de kommende månedene før jula kommer. En av de tingene er en helt egen treningshelg jeg skal ha på Hotell Union Geiranger, sammen med den beste av de beste, Sølve Sundrehagen. Du kan lese mer om helgen her, men i korte trekk blir det en sporty treningshelg, med fokus på god mat, treningsglede, kvalitetstid og sosialt samvær som gir energi. Jeg opplever at altfor få av oss er flinke til å sette oss selv i sporty og energigivende settinger som dette, og nettopp derfor brenner jeg for å få med flere på det – helger som dette er et friskt pust i hverdagen, og som garantert blåser liv i og holder vedlike den treningsgleden du i større eller mindre grad allerede besitter. Og altså.. se på det stedet her a.

Her kan du sjekke ut blogginnlegget fra sist gang jeg var med på treningshelg i Geiranger.

Meg og Sølvis da veit duuu, fra forrige treningshelg vi hadde på fantastiske Hotel Union.  

I tillegg til å ha mye av det samme opplegget som i fjor har vi i år også satt opp en fjelltur, for å få desto bedre smak på den fantastiske turen der oppe. Geiranger er et lite stykke å reise for oss på Østlandet, men i  mine øyne gjør den fantastiske naturen opp for akkurat det. Jeg hentet frem litt videoklipp jeg filmet sist gang jeg og Sølve hadde treningshelg der oppe, så kan du se selv? Og du, et lite ps før du ser videoen.. én ting er naturen, stedet, treningen og menneskene.. men maten – holy moly! I videoen får du en liten smakebit, men ja – den buffeten der må oppleves. I´m just saying.

Husk å stille inn tannhjulet neders til høyre på HD, så får du best mulig oppløsning.

Sjekk ut hotellets hjemmeside her.

Jeg kjenner at jeg digger å arrangere treningsturer, weekender og eventer som dette, og min siste tanke nå er å prøve å dra i gang en toppturweekend – rett og slett fordi jeg er så stoka på å oppleve det å gå på topptur selv, men uten å investere i alt av utstyr osv før jeg har testet det skikkelig. Derfor hadde det vært moro å dratt en langhelg sammen med en gjeng fine folk, testet det ut sammen med de som virkelig kan det, og bare.. oppleve konseptet, men da i trygge rammer, hehe.

Hva tror dere, noen som hadde joinet meg?

Nå må jeg løpe, middag skal mekkes – takk for at du kikket innom, så håper jeg jeg ser deg i Geiranger i november?

 

 

Flere
Artikler