På tide å løpe seg til en ny treningsgarderobe

I samarbeid med Under Armour

For noen måneder siden blogget jeg om The Stair Battle – en trappeløpkonkurranse jeg arrangerer i samarbeid med Under Armour. Når vi sparket i gang det hele ble jeg samtidig bitt av trappeløpbasillen, og hele våren var jeg en råtass på trappeløping i akkurat denne trappa. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har vært like aktiv i trappa siden før sommeren, så da er det jammen meg godt jeg har dette eventet å se frem til.

UA Oslo Bild 30 UA Oslo Bild40

Vi skal altså møtes i Frognerparken lørdag 24. september klokken 11.45, bak monolitten – der finner dere go´trappa, Livshjulet. På denne dagen vil det være om å gjøre å løpe så fort man klarer opp trappa – enkelt og greit. Jeg og Under Armour er på plass og tar tiden på hver enkelt løper. Hver og en er med i konkurransen om gavekort fra Under Armour, på hele 500, 300 og 100 euro. Det er nemlig ikke bare vinneren som får superpremie – også andre- og tredjeplass stikker av med en godsum til treningsgarderoben.

Jeg gleder meg som en liten unge! For det første er det superfett å samarbeide med Under Armour. For det andre er det en gyllen mulighet til å møte dere som følger meg, og for det tredje er det en gyllen mulighet til å booste motivasjonen. For som jeg påpekte i dette innlegget, bakke- og trappeløp er noe av det seigeste som finnes å gjennomføre på egenhånd. Ikke minst – det er gøy å trene sammen! Så jeg foreslår at vi alle bruker dette som et realt spark i rumpa til å komme i gang med litt trappeløp. Om du holder til i Oslo er saken grei – bruk Livshjulet i Frognerparken! Hvis du ikke bor i nærheten av denne trappa kan du fortsatt leke deg med ulike trapper og registrere tiden din her.

For ordens skyld, skal vi bli enige om.. minst en økt i uka? DET klarer vi!

Sees vi på løpsdagen 24. september?

 

Flere
Artikler