Et par sko og seks tips som gjør det lett(ere) å være hverdagsaktiv i vinter
Reklame ism. ECCO

Jeg vet ikke med dere, men min sportygarderobe blir utfordret ved hvert eneste sesongskift, spesielt når jeg fortsetter å prøve å holde på den smude komboen mellom sportypraktisk og decent looking.

Det blir stadig enklere med merker som fokuserer på begge deler, deriblant skomerket ECCO og deres fantastiske høst- og vintersko. Jeg falt for UKIUK-modellen for lenge siden, og trasket rundt i disse i hele fjor. Nå har jeg oppgradert til varianten dere ser under, og selv om selve skoene er fresh, kul og funky, så er komforten, slitestyrken og kvaliteten den samme ?

Skoen jeg viser i dette innlegget er kun tilgjengelig i butikk, men ved å trykke på lenkene over finnes det liknende modeller ? Jeg har denne som jeg viser i innlegget, samt disse i sort – elsker begge to?

Jeg elsket jo de klasssiek UGG-skoene i sin tid, frem til jeg skjønte at disse måtte byttes ut.

Siden den gang har det vært ECCO for alle penga, som i motsetning til andre liknende sko har en robust såle som gir meg godt grep når jeg går, uansett underlag. Skoene har en forét innside bestående av blant annet ull, samt en vannavvisende overflate. Skinnet på skoen har får en glitrende effekt når de får direkte lys på seg – det har jeg enda til gode å oppleve, men litt glitter og stas i en praktisk og ujålete hverdag er helt innafor, det.

Du kan sjekke ut mer av utvalget til ECCO her – blant annet finnes UKIUK-skoen i mange ulike modeller og farger – komforten er den samme?

Glitter eller ei, det er komfort, kvalitet og grad av praktiskhet (er det et ord?) som er viktig for meg, i tillegg til at skoene ser SÅ fine ut. Jeg elsker sko og klær som kan brukes i all slags vær, og som man merker at er skapt for bevegelse og bruk, uten at det nødvendigvis ser sånn ut. Utover praktiske sko er jeg avhengig av..

  • En varm, men lett jakke som dekker rumpe og lår – kan ikke risikere å fryse selv om treningstightsen er på.
  • .. meen om det virkelig drar seg til, så trenger jeg en allværsbukse jeg kan dra over tightsen. Som regel tyr jeg til skibuksa.
  • Praktisk lue som ikke gjør håret elektrisk, og vanter til hendene.
  • Vanntett sekk – jeg har jo min faste fra Haglöfs som jeg bruker året rundt, men dette blir ekstra viktig på vinteren.
  • Buff fremfor skjerf – tar en femtedel av plassen, og ved å trekke den opp over nesa sitter den der, og man kan varme seg selv ved å få varmere pust – om dere skjønner? Haha.
  • Sist, men ikke minst – leggvarmere! Hanna i ShapeUp minnet meg på dette i fjor, og jeg har sverget til det siden. Perfekt alternativ de dagene du ikke pakket allværsbuksa?

So there you have it! Dersom du har noen supertips utover dette vil jeg gjerne høre om det. Utover det håper jeg du ved hjelp av dette innlegget går en litt varmere og mer praktisk vinter i møte – finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær?? Avslutningsvis, skoene kan jeg anbefale deg på det varmeste, og kan nærmest sverge på at du blir fornøyd dersom du har de samme preferansene når det kommer til vintersko som undertegnede. Fyr løs med spørsmål om du skulle ha noen?

Utover det mine venner..  goood helg?

 

Flere
Artikler