Oppskriften på en perfekt søndagsmorgen

Dette er egentlig en typisk overskrift som jeg vanligvis dauer av. «Perfect sunday morning» liksom, hehe. Hadde nok gjort det i dag også, om det ikke var for at det er nettopp den følelsen disse bildene gir meg. Og det er ikke så vanskelig heller. Kaffe, et par aviser, egg, bacon og litt grønnsaker er alt jeg trenger! Derfor liker jeg å være føre var på lørdagen, og handle inn alt jeg trenger til en perfekt start på søndagen.

På den måten kan jeg…

  • Slumre meg bort til kaffemaskinen, lage en kaffekopp, ta med meg en avis eller to, og deretter slumre meg tilbake til senga.
  • Lese avisen, slappe av i sengen, blogger, scrolle meg gjennom Instagram osv, uten å lure på hva jeg skal ha til frokost. Det er spikret!
  • Helgefrokosten min består som regel alltid av egg og bacon. To til tre egg stekt i panna, med en osteskive over hvert egg. Tre baconskiver, pluss masse gode grønnsaker. På de ekstra late dagene sniker jeg meg tilbake i senga etter frokost med et lite fruktfat og nok en kopp kaffe, hehe.

dt

frokostside

frokost

P1020124

Andre søndager drar jeg og mannen kanskje på litt ekstra, med ferskt surdeigsbrød, bær, hjemmelaget smoothie, eller jeg lager pannekaker. Da havner jeg som regel på bananpannekaker, eller disse proteinpannekakene. Omelett er alltid en sikker vinner, spesielt om jeg har litt diverse grønnsaker i kjøleskapet som jeg trenger å bruke opp. Brokkoli i omeletten.. NAM!

luksus

P1020114

image162pic1

P1010751

banan

image

Dette ble visst et slags frokostinspoinnlegg, hehe. Som gjorde meg særdeles sulten. Jeg og magen min tar turen til frokostbordet – håper dere gjør det samme 😀 Dagen består av en styrkeøkt, besøk hos familien, forhåpentligvis en tur i skogen med familiehunden, samt litt kokkelering på kveldstid. Mannen har gått Skarverennet i helgen, og noe sier meg at han trenger litt ekstra pleie denne søndagen.

I ettermiddag kommer en recap fra gårsdagens gjennomføring av Sentrumsløpet, som gikk veldig greit for min del, men kanskje nooe tregere for «tjukkas til kjekkasen» Stephan Kjerstad. Han var uansett råflink, og gjennomførte med stil – mer om det i kveld. Stay tuned!

Nyt dagen, hjerter!

 

Flere
Artikler