Planlegging av ShapeUp Weekend, trening og hotellfrokost på Geilo

I skrivende stund sitter jeg godt plassert på toget hjem igjen fra Geilo.

Før i tiden ville jeg kanskje definert dette som dødtid.. Tid på toget der man liksom ikke helt finner roen til å gjøre noe som helst. But not anymore! Jeg tror egentlig ikke bloggere har dødtid. Det er alltid et innlegg som kan skrives, selfies som kan knipses, eller bilder som kan retusjeres ( 😉 )

Bloggeriet
Bloggeriet
Togeriet :-)
Togeriet 🙂

Jeg har hatt det så supert på Geilo, og hadde egentlig ikke lyst til å reise hjem i det hele tatt. Jeg var der sammen med godteamet som har ansvaret for å dra i gang ShapeUp Weekend 2015. Ah, som jeg gleder meg. Jeg har aldri vært med før, og jeg hadde heller ikke vært på Vestlia tidligere, men NÅ har jeg litt klarere bilder i hodet på hvordan alt dette kommer til å bli. Og det blir AWESOME! 😀

Samarbeidspartnerene våre på dette hittil er selvfølgelig Vestlia, i tillegg til Craft, Abilica og Zeroh. Abilica leverer hele treningsopplegget, og står for både utsyr, booking og gjennomføring. Zeroh kommer til å være til stede med foredrag og superdigg drikke, og Craft leverer treningsklær til hele gjengen. Viktigst av alt er vi en superfin gjeng, og alle er gira på å få dette arrangementet til å bli så bra som overhodet mulig. Og det vet jeg det kommer til å bli også 🙂

Noen bilder fra vi i går, da vi rusla rundt og dagdrømte om hvordan helgen kommer til å se ut.

Ah, rommet mitt, sengen min <3 Elsk på hotellsenger!
Ah, rommet mitt, sengen min. Elsk på hotellsenger <3
Foran leilighetene her skal åpningen gå av stabelen :-D
Foran leilighetene her skal åpningen gå av stabelen, 12. juni 2015 🙂
Nytt bassengområde.
Nytt bassengområde.
Jovialposering foran dette nye bassengområdet.. ;-)
Jovialposering foran dette nye bassengområdet.. 😉
Egen bowlinghall i underetasjen på hotellet. Her følte jeg at jeg var med i The Cribs på MTV!
Egen bowlinghall i underetasjen på hotellet. Når vi kom ned hit følte jeg at jeg var med i The Cribs på MTV, hehe.

image

image

Etter befaringen og et planleggingsmøte spise vi en nyydelig treretters middag, drakk litt kaffe, vinos og skravla, før det ble natta på meg. For mens de andre skålte videre på kvelden, gjorde jeg det samme morgenen etter 🙂

image

Noen måtte jo teste treningsfasilitetene til denne sjappa! Dessuten finnes det jo ikke noe bedre enn en god treningsøkt før en enda bedre hotellfrokost 😀

image

Noen chins...
Noen chins…
Utfall...
Utfall…
Pushups...
Pushups…
… Og rominutter senere var jeg klar for en kjapp dusj og frrrokost :-)
… Og rominutter senere var jeg klar for en kjapp dusj og frrrokost 🙂

image image

En toretters, et par kopper kaffe og en smoothie senere var jeg klar for avreise, vel vitende om at ShapeUp Weekend kommer til å bli kanonbra!

Nå reiser jeg til Kvitfjell, og gleder meg til en helg proppfull med god mat, vennetid, skigåing og kos. God lørdag alle sammen 😀

 

Flere
Artikler