Ukas topic – To (m)eat or not to (m)eat

I skrivende stund så jeg akkurat at min kommentar om kjøtt ble lagt ut på shapeup.no 🙂

Nå vet jeg jo at det er mange vegetarianere som følger oss med argusøyne pga. ukas veggis-oppstyr på shapeup.no, og er forberedt på å få et par dislikes min vei. Men det er helt ok. Jeg tror flesteparten av ShapeUp sine leserne som er vegetarianere har en viss forståelse for at noen ikke er det 🙂

Det har vært sinnsykt gøy å få et innblikk i hvordan Hilde legger opp treningen og kostholdet sitt, og ikke minst får supre resultater! Hun tror på det hun gjør, hvis ikke hadde hun aldri hatt motivasjon til å gjøre det. Og det har jeg stor respekt for! I tillegg er det bra med debatt. I de fleste tilfeller ender vi alle opp med å lære noe vi ikke visste fra før.

På samme måte tror jeg på det jeg gjør. På samme måte som jeg forholder meg til min kunnskap og mine erfaringer, forholder Hilde og andre vegetarianere seg til seg til sine. Jeg har like stor respekt for deres avgjørelse, som for min egen. For det er jo fullt mulig for to intelligente mennesker å tolke den samme informasjonen på to ulike måter.. Og leve livet sitt deretter.

For meg er det verken logisk eller riktig løsning å unngå kjøtt, selv om det er det for noen andre. Jeg vil ha det beste fra begge verdener! Derfor velger jeg et kosthold proppfullt av både fargerike grønnsaker, frisk frukt, masse bær OG fri fisk, egg og kvalitetskjøtt. De har tatt sitt valg, og jeg har tatt mitt.

I min verden er det ikke noe mer hokus pokus enn som så 🙂

IMG_5382 IMG_6012 IMG_6500 IMG_6439

image

image image image

God fredag alle sammen 🙂

 

Flere
Artikler