Plutselig ok å kle av meg fordi jeg er gravid?

Hey, partypeople?

Ikke noe har skjedd, dere vet ståa, hehe. Skal på sykehuset i morgen tidlig for å sette i gang ting, men selv etter det kan det ta to, tre dager – tålamod ftw, hehe.

Så for å snakke om noe annet tenkte jeg å ta opp en kommentar jeg fikk på bloggen for litt siden, og som vi såvidt snakker om i ukas episode av podden. En leser kommenterte at hun syns det var snodig at jeg plutselig begynte å legge ut mer avkledde bilder av meg selv (les; sportstopp, typ) «bare» fordi jeg er gravid. Dette har jeg faktisk tenkt litt på selv, og stusset på om noen har stusset på det, hehe.

For min del bestemte jeg meg egentlig ganske tidlig for at jeg ville bjuda på i denne graviditeten, med både kropp og tanker. Jeg syns det har vært og er gøy å følge med på hvordan andre jenters kropper har endret seg som en del av en graviditet, og det, i kombinasjon med at det er -langt- diggere å trene uten topper som strammer her og der når magen vokser, har gjort at det egentlig fra begynnelsen av var naturlig for meg at det ble noen flere bilder uten topp.

#tbt til de tre månedene før jeg visste jeg var gravid, og bildene jeg la ut da – fortsatt i sportstopp da også altså, så det hele er nok preget av at.. det er digg å droppe toppen når man har luksusen av å trene i sitt eget hjem, gravid eller ei. 

         

Kan også slå fast at man blir en selfiegærning av å drive en blogg med tilhørende sosiale kanaler. Kan umulig være sunt på sikt, det selvsentrerte opplegget her?

Videre har jeg liksom tenkt at en graviditet er en unntakstilstand, og ikke noe man kan sammenlikne seg med – man går igjennom en periode, som man har lite kontroll over, og så er det over. Motivasjonen min har altså ikke vært å prøve å vise frem «ooh, se så fit jeg er som gravid», men heller sånn.. «jeg vokser og vokser, blir større og større, men trimmer og trener fordetom – kropp er kropp», om dere skjønner ?

Sistnevnte kunne jeg jo forøvrig gjort med trøya på også. Og som Silje nevner i podcasten; er det egentlig noe forskjell på å trene i sportstopp hjemme, og på f.eks SATS, der det er lagt ned forbud.. når man filmer og viser det frem for hele Instagram? Når hun sa det var jeg sånn «eeeeh, jaaa!». Men så tenkte jeg litt på det.. er det egentlig det? ?

Både ja og nei. Dette er ikke en debatt jeg tenker å dypdykke i altså, bare interessant å lufte noen tanker med dere. Jeg mener jo at hver enkelt profil må gjøre som de ønsker, jeg dømmer ingen, og i bunn og grunn er det opp til deg som mottaker hvordan du lar deg påvirke av innholdet vi legger ut – når det er sagt er det viktig for meg personlig å stå støtt i tingene jeg gjør, og da er det fint at folk kommer på banen og stiller spørsmålstegn ved ting de stusser på.

Ooogså et utvalg magebilder da, som har florert i kanalene mine de siste månedene, fordi, ja.. det har bare blitt sånn? Gjengangeren er «nudes» når jeg har gravidupdates eller har trent i kjelleren, som det har blitt mye av de i hele graviditeten. 

Og for mye kropp eller ei, snart er det slutt på preggerslivet, og da også magebilder in your face, haha. Eller, magebildene kommer vel til å fortsette i større eller mindre grad, da jeg jo også ønsker å vise rikets tilstand -etter- en ni måneder lang graviditet.

Så ja, there you have it – del gjerne dine tanker i kommentarfeltet om du har noen? Vi snakker mer om både dette og kroppspress i ukas episode av Treningspodden, i tillegg til en rekke andre ting, så husk å sjekke den ut der du lytter til podcaster? I dag startet jeg dagen med litt trim, økten la jeg akkurat ut på Insta, før jeg tok pappa gjennom en PT-time, og deretter spilte inn Treningspodden med Silje.

Nå skal jeg og mannen snart ut og handle, og til middag blir det… sushi!! Hurraa, hehe – håper du har hatt en fin start på uka?

Flere
Artikler