Sykehuskontroll og slapp søndag

Hei babes, og god søndag❤️

Lite å melde herfra – vi skulle egentlig starte dagen med CrossFit, men mannen var mer gira på ski på TV’en, og etter en dårlig natts søvn kjente jeg selv at å bli værende i senga var langt mer aktuelt enn å dra seg på trening.

I går var vi ute og spiste middag, rimelig kjapt inn og ut, men superkos, og ikke minst nyyydelig, var det så absolutt. Eneste negative med pinnekjøtt er at jeg er så hoven i ansiktet dagen derpå – flere som har det sånn? ?

Klokken 13 i dag var vi på kontroll på sykehuset, alt er bra og det blir noen dager til med venting for å se om det skjer noe? Litt utålmodig er jeg nå altså, men samtidig, alt er så bra med både mini og meg at det er liten grunn til å klage.
Nå trener mannen i kjelleren, men for min del blir det Netflix og gravidputa som gjelder resten av søndagen. Deilig?

Håper du har hatt en fin helg ❤️

Flere
Artikler