Treningsuka som gikk – uke 47

Reklame – innlegget inneholder sponsede produkter

Hei fininger, 

God lørdag! Popper innom for å dele treningsuka som gikk med dere, der treningsrutinene fortsatt holder stand. Idet jeg skriver dette er jeg (som mange av dere vet) 41+4 uker gravid, så 8 dager på overtid. Jeg føler meg fortsatt i finfin form, sett bort ifra et stivt bekken. Det går fint på trening, men så fort jeg blir kald, ligger lenge og er mye i ro, så går jeg som et åttiåring etterpå.. det gjør jeg egentlig hele tiden for tiden, men som nevnt, på trening, med utvalgte, kontrollerte bevegelser, så klarer jeg meg bra.

Nå ligger jeg i senga og chiller, noe jeg har planer om å fortsette med frem til i kveld, da skal jeg og mannen ut og spise, ta ei litta alkoholfri drink og feire.. livet. Jeg skal ha pinnekjøtt, og gleder meg, som vanlig, som en liten unge!

Håper du har en fin helg?

 

Søndag

Jeg og mannen dro på CrossFit Fønix, der det alltid er team-økter på søndager. Det vil si at alt arbeidet i økten skal deles på to. Under ser du den opprinnelige økten, som jeg logisk nok skalerte noe. Pull ups ble til ring rows, deadliftene gjorde jeg på 60 kilo, burpees ble gjort til benk og snatchene gjorde jeg med kun 25 kilo på stanga. Finfin svettefest!

Mandag

Hviledag.

 

Tirsdag

A1) Pull ups med beina på benk 10 reps x 4

A2) Skulderpress med stang 8 reps x 4

B1) Benkpress med hantler 12 reps x 4

B2) Roing med snatch-grep 12 reps x 4

Deretter kjørte jeg myo-reps på de fire øvelsene under..

Facepulls

Kinesisk sidehev

Biceps curl

Sittende tricepspress

.. og på ettemiddagen kjedet jeg meg så innih**vete at jeg ble med mannen på CrossFit og kjørte øvelsene under mens han var med på gymnastikk-time.

4 runder av;

40 kalorier på romaskin

30 GTO med @10 kg

20 wall balls

10 strakmark med ro @12 kg x 2

 

Onsdag

Hviledag.

 

Torsdag

3 runder

  1. Splittknebøy 20 reps pr bein
  2. Hip thrust med strikk 30 reps
  3. Monsterwalk med strikk 30+30 skritt
  4. Strake markløft 20 reps

3 runder

  1. Fremoverlent roing 20 reps
  2. Deadlift high pull 20 reps
  3. Pike push ups 20 reps
  4. Pull ups med beina på bakken 20 reps

 

Fredag

Hviledag.

 

Lørdag

4 RFT:

10+10 enarms clean and press

Hip thrust 30 reps

Ro 20 kalorier

Wallballs 20 reps

Push ups til benk 20 reps

1 + 1/2 knebøy 20 reps

Ring rows 20 reps

Finfin treningsuke, spesielt som preggers og 8 dager på overtid, hehe.

Håper du har hatt en fin treningsuke, du også?

Flere
Artikler