Status

Hei fininger, og god fredag – lynkjapp update herfra, før fredagskvelden setter inn for fullt?

Dagen i dag startet med et besøk hos bestefaren min, Mossa, der vi blant annet spiste rømmegrøt sammen. Jeg snakket jo om i en episode av Treningspodden for litt siden at jeg aldri hadde smakt det før, og today was the day, hehe. Èn Fjordland-porsjon holdt i lange baner for meg, Mossa og mamma, hehe. Var absolutt godt, men ikke noe jeg kommer til å kose meg med jevnlig tror jeg.. havregrøten lenge leve!

Deretter gjorde jeg noen ærender i byen, før jeg og mannen var på kontroll på sykehuset. Alt er i skjønneste orden, kunne ikke vært bedre faktisk, så jeg fikk beskjed om å smøre meg med tålmodighet til ihvertfall søndag – var fint å få vært innom, tatt en ultralyd og sjekket at alt er bra, så nå er jeg veldig rolig, og, ja.. forventningsfull som før, hehe.

Så frem til det skjer noe mer fortsetter jeg å spise godt (what else is new), hvile så mye som mulig, samt trimme når jeg føler for det.

Kropp og hode kjennes fortsatt helt toppers ut, og jeg er ikke såå klin kokkos i pappen (enda) som jeg har hørt mange andre kan bli.. er jo noen rare dager, å gå og vente på denne måten, men det fins greit mange andre ting i verden som er hakket verre vil jeg si, enn å få gå å vente på en 100% frisk, liten krabat som snart skal henge med meg, typ.. livet ut❤️

Så all good her i heimen, hehe.

Vi blogges dere (før vi plutselig ikke gjør det…???)!

Flere
Artikler