Postkort

Nå ligger jeg i senga og er så trøtt at jeg nesten ikke klarer å tenke – better make it quick, haha. Kanskje det er den, trøttheten, som skapte den fantastiske overskriften også? «Postkort» ?

I dag startet vi dagen med en gå- eller joggetur (man kan alltid velge), før jeg hadde en 30 minutters kjernetreningstime med jentene. Deretter var det frokost, før jeg kjørte en treningsøkt selv. I dag var det overkropp og litt pust og pes på agendaen, og jeg tenkte å dele hele økta i morgen. Super på de dagene du vil spare beina, og generelt overskuddet ditt litt, men fortsatt bruke og bevege kroppen?

Jeg rakk også litt nyydelig strandtid før lunsj, og deretter startet preppingen til workshop i styrketrening.

På disse turene er vi opptatt av at deltakerene får med seg gode verktøy de kan bruke også når de vender tilbake til sin egen treningshverdag, og der spiller styrkeworkshopen, logisk nok, en vesentlig rolle. Alt gikk så fint, jentene var generelt rå, men også veldig delaktige underveis. Det betyr veldig mye! Nå håper og tror jeg de er enda tryggere når de skal trene seg store og sterke på egenhånd?

Nå skal jeg sove, for i morgen venter team-WOD på stranda fra 08-10, samt SOMA MOVE og Sterk med strikk på ettermiddagen. Hei, hvor det går! Husk å sjekke innom i morgen da, så får du et hett tips om en økt jeg syns du bør teste. Ellers håper jeg alt er bra hjemme i Norge, og sender varme d-vitaminer til hver eneste en av dere.

Hugzzz and kisses?

 

Flere
Artikler