VLOGG #27: Foodprepping gjort enkelt, og en økt på treningsreise

Hei, fine folk!

Ukas vlogg ble jeg på hengende håret ferdig med i går kveld, men hadde ikke sjangs til å holde øynene åpne frem til den ble lastet over til YouTube. Derfor kommer den i dag isteden. Tror denne kommer godt med for alle dere småtravle sjeler der ute, og spesielt de av dere som hvert øyeblikk går inn i en travel eksamensperiode.

Denne uka viser jeg deg nemlig et eksempel på hvordan jeg kan «foodpreppe» før et par travle dager midt i hverdagen, og forhåpentligvis er det noen av dere som lar dere inspirere – det hele kan virke litt omstendelig noen ganger, spesielt når man er busy bee, men fortjenesten er så innmari stor.

Jeg elsker matbokser!

I tillegg har jeg hatt med meg kamera litt rundt i dag, så dere får blant annet bli med på en treningsøkt, og se litt av området her nede – det er SÅ digg! Gleder meg til å vise dere mer ? Kos dere med ukas vlogg, kom gjerne med tilbakemeldinger, så blogges vi i morgen. Nå er det på tide å finne senga, ettersom vi alle skal møtes til morgentur i morgen 08.00 – woop, woop! Jentene her er så spreke, og det er så sykt gøy å følge de på denne treningsreisen ass. More to come om det, nå er det skjønnhetssøvn som gjelder.

Håper du har det bra?

Flere
Artikler