Proteinrik og enkel havregrøt med en vri

Som jeg skrev i lørdagens innlegg, det er på høy tid å trekke frem #matmandag igjen!

I takt med at Treningspodden-innleggene ble fast inventar her på bloggen merket jeg at matmandagen gradvis forsvant – det er suuperkjipt, i og med at enkle og næringsrike oppskrifter er noe man alltid trenger. Så fra og med i dag er det fullt alvor med #matmandag igjen, og jeg kan love deg matinspirasjon til tusen på ukas første dag.

I dag er det denne herlige havregrøten som er på agendaen…

Se video i bunnen av innlegget.

grot

Men før den tid, litt inspo til andre middagsfavoritter du kan lage. Mine favorittoppskrifter hittil er for eksempel…

Trykk på oppskriften for å komme til blogginnlegget med alt du trenger for å lage herlighetene. 

image50

image-e1454327445390 PicMonkey-Collage10

Sisnevnte har faktisk blitt laget av Eirin Kristiansen – det var stas. Sjekk ut innlegget her, der du blant annet ser hvordan fokus på foto kan variere fra blogger til blogger….. 😉

Og merk, det er enkelt og næringsrikt som er nøkkelordene når det kommer til mine matmandager altså. Jeg var på foredrag med Camilla, aka. Treningsfrue på lørdag, og hun var sånn.. «fine bilder er superviktig». Og viste et bilde av en smoothie, samme oppskrift, men med to vidt forskjellige bilder, hehe. Vel.. jeg vet jeg kanskje burde bruke masse tid på å ta superfreshe, fine bilder som frister magesekken deres, men altså, jeg sier som Inger in Dubai – ain´t nobody god time for that! Dessuten liker jeg selv personlig oppskriftsinnlegg som overbeviser meg om at 1) jeg kan få det til, jeg å, og 2) dette smaker digg og er næringsrikt, selv om det ikke akkurat ser ut som en Hellstrøm-produksjon.

Så da står jeg for det, også i #matmandagene mine, hehe. 

Dagens «oppskrift» er en favoritt hos meg om dagen, som regel etter trening, men noen ganger ellers også. Jeg vet jo at veldig mange stortrives med å spise havregrøt til frokost, derav navnet på filmen, selv om jeg for min egen del alltid tyr til egg i ulike varianter. Vel, smaken er som baken! Uansett er dette en enkel variant som er lett å ha med seg på en travel dag. Forbered gjerne dagen før, slik at du kan ha det i en Tupperware-boks og slenge i bagen på vei ut døra på morgenkvisten.

God mandag fine folk – husk å sjekke ut morgendagens #treningstirsdag, da du får hele ShapUp Kickstart samlet i et blogginnlegg. Ikke bare filmene, men også saken i sin helhet som var på trykk i januarutgaven av Det Nye ShapeUp 2017. 

 

 

Flere
Artikler