Prøvetime på bootcamp med Thief Performance og påmelding til X-Run

God ettermiddag 🙂

Som sikkert mange av dere fikk med dere på snapchat – i går testet jeg en ny bootcamp-time med Thief Performance, da de hadde åpent for gratis prøvetimer. Alt skal testet, hehe.

Det er jo for så vidt ikke bare bootcampen som er ny, men senteret i sin helhet. Når vi ankom lokalet var det denne spreke dama som møtte oss i døra, sammen med et over gjennomsnittet fresht lokale.

image

Dette er gull for medlemmer, en ny økt foreslått av senteret hver uke.
Dette er gull for medlemmer, en ny økt foreslått av senteret hver uke.
Til vestre er Bruno, supermannen som hadde bootcamptimen. Alexander Aalerud til høyre, som jobber som PT hos Thief. Han var blant annet med til Dubai når jeg var der med Prehabtrening tidligere i år. Blir like glad hver gang jeg ser han, spesielt når han har med gave til meg....
Til vestre er Marko, supermannen som hadde bootcamptimen. Alexander Aalerud til høyre, som jobber som PT hos Thief. Han var blant annet med til Dubai når jeg var der med Prehabtrening tidligere i år. Blir like glad hver gang jeg ser han, spesielt når han har med gave til meg….
... Eller, egentlig ikke han da, men kjæresten hans og hennes partner. Sammen utgjør jentene Norwegian Gravity :-) Hva jeg fikk må nesten bli et eget blogginnlegg, hehe.
… Eller, egentlig ikke han da, men kjæresten hans og hennes partner. Sammen utgjør jentene Norwegian Gravity 🙂 Hva jeg fikk må nesten bli et eget blogginnlegg, hehe.

Etter litt hei, hopp og klein bildeknipsing i resepsjonen, blant annet med sjefen sjøl, Kristian Kjelling…

image

… Var det klart for selve bootcampen.

image

Carina og Elisabeth, bestevenner og favorittreningspartnere <3
To favoritter, Carina og Elisabeth <3

Vi varmet opp med en lett joggerunde i området rundt The Thief, hvor jeg ble minnet på det jeg jo visste fra før – fy søren så fint det er på Aker Brygge og Tjuvholmen! Lite å si på omgivelsene for denne bootcampen, for å si det sånn.

Etter joggingen gjorde vi litt dynamisk oppvarming, før vi satte i gang med hoveddelen.

Del 1, team på 3

30 sek med halve burpees (som vanlige burpees, bare at man dropper å slippe seg ned i bakken. Litt lettere enn vanlige, men samtidig gjør man det litt raskere, og hopper gjerne litt høyere.. Så da blir det ganske slitsomt igjen, haha).

30 sek med hoppetau.

30 sek med kettlebellswings.

Dette gjorde vi fire ganger, med 10 sek pause mellom hver stasjon.

image

Del 2, team på 2

Del 2 var typisk stasjonstrening med ganske basic øvelser. Som jeg digger. Hvorfor finne på et kronglete hjul på nytt liksom, når man har noe så enkelt og greit som funker så bra.

Stasjon 1 – Box jumps (brukte krakken dere ser i bakgrunnen)

Stasjon 2 – Slå med slegge på traktordekk (videodemonstrasjon på snappen min, hehe).

Stasjon 3 – Pushups (kunne velge mellom eleverte, dvs. å ha bena på en høyde, vanlige eller på knærne. Noe for enhver smak).

Stasjon 4 – Planke med skuldertouch.

Stajon 5 – Løp med strikk (vi løp eksplosivt med en strikk rundt hoftene, som naturlig nok holdt oss igjen og gjorde løpingen superseig).

Stasjon 6 – Goblet squat med kettlebell (her hadde vi ulike vekter å velge mellom).

Del 3, team på 3

Avslutningsvis ble vi igjen delt inn i 3, og fikk i oppgave å flytte på det 180 kilo tunge traktordekket. Tungt, men veldig overkommelig med to spreke blondiner på laget! 😉

Og dett var dett!

Hva syns jeg?

Asså.. Jeg elsker jo slike treningskonsepter. Gi meg tidsintervaller å forholde meg til, en god miks av seige øvelser og en god gjeng, så smiler jeg fra øre til øre. Ref crossfit, hehe. Jeg syns bootcampen var godt tilrettelagt for alle nivåer, slik at vi alle ble gode og slitne. Det var ikke noe stress å velge et lettere eller tyngre alternativ underveis, som sikret at vi alle fikk tatt oss godt ut. Omgivelsene er og blir fantastiske. Når det er sagt skal du tåle å bli stirret i senk – vi ble rene turistattraksjonen der vi pumpet i vei, hehe. Det gjorde ikke oss noe, men det er kjekt å være obs på om du vil teste timen. Kanskje det bidrar til at du presser deg enda hardere? 😉 Alt i alt en bra bootcamptime! Sammenliknet med en tøff crossfitøkt var den sånn passe tung, med gode muligheter for å fokusere på teknikk og sitt eget tempo.

Lene Puntervold er også PT på Thief. Her med meg i midten, og instruktør Bruno til høyre.
Lene Puntervold er også PT på Thief. Her med meg i midten, og instruktør Marko til høyre.

image

Sjekk ut Lenes blogg her 🙂

Thief Performance i sin helhet fikk jeg ikke såå mye inntrykk av, men det jeg så var veldig fint. Garderobene var veldig freshe! Et sånt type sted der alle får hvert sitt håndkle når man har vasket hendene, for så å kaste det til vask, hehe. Fancy shmancy, og kanskje er det det mange etterspør her i Oslo? Blir spennende å se! Jeg satte i hvert fall stor pris på å få teste konseptet, og gleder meg til å se hva Kristian, Alexander, Lene, Bruno og resten av gjengen får til på Tjuvholmen 😀 Alt av priser og slikt står opplyst på hjemmesiden deres, og hvis det er ønskelig er det heelt sikkert ikke noe problem å komme innom for en prøvetime.

Hehe. Tvangsfotografering.
Hehe. Tvangsfotografering.
Avsluttet onsdagen med stil. Sushibonanza! Vi var to personer altså.. Neida. Joda. Neida.. Jodaaaa.
Avsluttet onsdagen med stil. Sushibonanza! Vi var to personer altså.. Neida. Joda. Neida.. Jodaaaa.

Avslutningsvis vil jeg bare få lov til å meddele at jeg i dag meldte på Det Nye ShapeUp på X-Run her i Oslo 29. august! 😀 De ville sponse meg med tre plasser, og selv om det er litt småskummelt, så er det jo ingen tvil om at dette må testes. Lars, som blant annet arrangerer moroa, har lovet meg at dette er gjennomførbart for alle og enhver. Så Lars.. I trust you!

image

Foreløpig er det bare meg som vet at jeg har meldt oss på, hehe. Jeg gleder meg, og det gjør de to heldiggrisene i redaksjonen som skal få lov til å bli med også. De bare vet det ikke enda… 😉

Noen av dere som blir med eller? 😀

Ha en fantastisk torsdag i solskinnet! :-*

image

 

 

 

Flere
Artikler