#ptpia aka. Jane Fonda på Pilates Room

Hun #ptpia finner på mye rart, og i dag var inget unntak!

Pilates Room er et pilates- og yogastudio som ligger sentralt til her i Oslo. De har en del ulike type timer, der fellesnevneren for min del er følgende – trening jeg aaldri gjør 😛

Så etter noen kjappe pullups på SATS (som jeg ikke rakk å gjøre på styrkeøkten min i går) satte jeg snuta mot Pilates Room, og dagens gruppetime, Arc & Tone…

image

image

Som dere kanskje vet trener jeg stort sett styrketrening og crossfit, med et innslag av Bikram Yoga fra tid til annen. Men jeg liker jo å variere, så når Monica, en av instruktørene på Pilates Room, inviterer meg innom på.. Et eller annet, så stiller jeg som regel opp. Man har alltid godt av å utvide horisonten! Hun har nemlig et litt annet syn på styrketrening enn hva jeg har, noe jeg fikk merke ekstra godt på kroppen i dag.

Her kåler jeg...
Her kåler jeg…
… Og prøver å smile samtidig.
… Og prøver å smile samtidig.

Det kommer kanskje frem av navnet hva slags type time dette var, hehe. En type «toning-time», med maaaange reps og ikke-eksisterende pauser. Om hvorvidt dette er den smarteste veien å gå til f.eks muskelvekst vil jeg nok stille spørsmålstegn ved (aka. det er det ikke), men at denne type trening har sine fordeler for noen, det kan jeg gå med på. Jeg kan blant annet skrive under på at den gir deg over gjennomsnittet god kontakt med gluteus mini-,medi- og maximus!

Helt tilfeldig at vi sto i denne posisjonen når bildet ble knipset

Jepp.. Denne type bilder kan man altså la seg selv gå med på… #abloggerslife
Jepp.. Denne type bilder kan man altså la seg selv gå med på… #abloggerslife

Gjennom timen brukte vi små vektballer, lette vekter og matter til å gjøre ulike øvelser som sveeei i hovedsakelig rumpe, mage og lår. Asså, jeg hadde til og med på meg ankelvekter! Fikk hissige Jane Fonda-vibber noen minutter der.

Det var digg å gjøre noe litt annet enn kun tradisjonell styrketrening, og for å være ærlig.. Digg at vektene var så lette, for en gangs skyld, hehe. Selv om verken vektene eller kroppen kjentes særlig lett ut etter 5o minutter med bevegelser i det som føltes ut som alle mulige vinkler 😉 Spent på å kjenne hvor støl jeg er i morgen. Kjenner det kommer snikende allerede.

Takk for meg Monica!

Over og ut dere, i morgen er det tidlig opp for å trimme litt, og deretter utdeling av ShapeUp-smoothies i kantina på Egmont. Friyay!

 

 

Flere
Artikler