En raus søndag og treningsuka som gikk

Noen av dere fikk kanskje med dere at jeg var i bryllup i går, til verdens fineste brudepar, noe både jeg og mannen har kjent litt på i dag? Jeg drakk riktignok ikke en dråpe alkohol, sjåfør ftw, men kjente allikevel den sene kvelden på kropp og sinn i dag. Kort oppsummert så sov og chillet jeg i senga til 14.00, etterfulgt av matbonanza i byen i Drammen, i anledning en matfestival de hadde på gang. Passet meg utmerket, og både pizza, burger og is gikk ned på høykant. Deretter bar det hjemover, og ettermiddagen og kvelden har blitt tilbrakt foran skjermen, kun avbrutt av påfyll av energi; vannmelon, potetgull og vårruller?      

Så ja, ikke akkurat noe helsesøndag, men jeg kjenner uansett at det var digg å bare være slabbedask en hel dag, spise alt mulig av gode ting og bare.. lade. Det merkelige er at jeg eenda er trøtt, så nye ni, ti timers søvn, og jeg er good to go, haha.

Denne uken er småtravel, da jeg har endel å ferdigstille, samt forberede i anledning helgens ShapeUp Weekend på Geilo. Jeg skal også klippe en vlogg, skrive et par artikler, lage treningsfilmer.. ja, det vanlige ? Så, jeg stuper til sengs, og runder av med et par bilder fra gårsdagen, samt treningsuka som gikk ?

Søndag

3 runder av..

20 gående utfall med to kettlebells

10 chins

10 skulderpress med to hantler

15 goblet squat med to kettlebells

20 Kettlebellswings

Mandag

Hviledag.

Tirsdag

Styrke i kjelleren hjemme ? Endelig!

A1) Knebøy 10-12 reps x 4

A2) Chins med vekt 4 reps x 4

B1) Ettbeins markløft 12 reps x 3

B2) Push ups mellom to kettlebells 10 reps x 3

C1) Pallof press 15 reps x 3

C2) Pendlay row 15 reps x 3

Onsdag

SOMA MOVE med gjengen, siste for sesongen?

Torsdag

En knallbra økt som jeg deler i løpet av uken!

Fredag

4×4-intervaller på romaskin, etterfulgt av..

10 chins x 3

10 skulderpress x 3

12 benkpress x 3

20 sidehev med hantel for mage x 3

Lørdag 

En times tur i skogen, kombinasjon av rolig jogg og gange.

Treningsuka har vært upåklagelig, så denne hvile- og spisedagen var nok på sin plass? Klar for en ny uke med god trening og deilig mat, både sunn og usunn, hva enn det betyr – alt er sunt i moderasjon og livet er for kort til å ikke unne seg innimellom ?

Blogges i morgen, fintfolk ❤️

 

Flere
Artikler