Så enkelt kan det gjøres

 

Overskriften føler jeg beskriver dagen i dag, hehe.

Vel, ikke begynnelsen av den.

Det var langt fra enkelt å komme seg opp fra senga i dag, det har det egentlig ikke vært siden 2017 startet, og det var heller ikke «enkelt» som sto i hodet på meg etter et fire timers kurs med hele Norges bloggkonge, Thomas Moen.

Ei litta funfact, det var denne mannen som fant opp begrepet rosablogg i sin tid. Lite visste han… hehe.

Men, det var etter dagens første halvdel at enkelheten begynte å rule! Etter en lang dag på jobb (og et intervju med en avis, mer om det senere) dumpet jeg i leiligheten, over dørstokken, og så fort jeg var innafor var den brått milelang.

Noen som kjenner seg igjen?

mee

Vel, heldigvis hadde jeg ShapeUp Kickstart-programmet liggende, og sa til meg selv at søren heller – du klarer å gjøre noe. Etter en lang dag innendørs fristet det med frisk luft, så det ble en nydelig intervalløkt i drøye førti minutter. Du kan se mer om den på Snapchatten min, Piapiapiapia, eller sjekke den ut i ShapeUp-bladet som er i butikk nå. Økta er en del av #shapeupkickstart, som vi kjører i gang på mandag. Woop!

Når jeg kom hjem slang jeg sammen et herlig, enkelt måltid, bestående av følgende ingredienser…

ingred

Pluss en chili og litt smør, som jeg glemte å ta med på bilde, hehe.

Dette er nok mat til to porsjoner, ihvertfall siden jeg hadde planlagt inn en nydelig dessert, så jeg lagde alt sammen og puttet halvparten i en matboks. Enkelt og greit. Jeg delte jeg opp søtpoteten og kokte den i skiver, og dampet aspargesen over den samme kjelen. Imens det kokte hakket jeg opp hvitløk og chili, og varmet dette litt i panna med en klatt smør. Deretter puttet jeg scampien oppi´panna, og stekte det hele sammen til en nydelig smaksfest.

middag

Lenge leve enkeltheten! Til dessert ble det frukt og cottage cheese-fest, men det ble ikke med på bildet, gitt.

Avslutningsvis, sinnsykt moro med så mye god respons på #skyrøkta! Hjemmetrening må det definitivt bli mer av her inne ass. Fortsett å sende meg snapper av at dere gjør økta, og kommenter her på bloggen. I tillegg er det sykt moro om vi alle viser frem våre beste hjemmetreningsøyeblikk med hashtaggen #skyrøkta. Om dere virkelig blir bitt av hjemmetreningsbasillen kan jeg anbefale treningsøkten i slutten av innlegget også, som jeg selv gjorde nå i jula faktisk, på hyttegulvet, i joggisen. Fire runder av denne blir en liten svettefest, det også. Hjemmetrening ftw!

God kveld, mine venner! Takk for at dere sjekker innom. 

 

 

Flere
Artikler