ShapeUp Convention 2019 – her er greia

Hei fininger,

Dagen har gått i ett (les; til å trene jentene, sove på solsenga, spise, sove på rommet, så trene jentene igjen, så spise middag), så bloggen måtte vente heelt til nå, hehe. Klokka nærmer seg midnatt her, så på tide å få seg enda litt mer søvn – det er en ting jeg setter veldig pris på med denne graviditeten, den gjør det langt lettere for meg å finne roa – har ikke hatt sjangs til å ligge flatt ut på solsenga på tidligere treningsreiser – I like!

Tipper både jeg og hu dama i bakgrunnen der så smarte ut der vi satt på hver vår solseng og knipset selfies. Lol. 

Stretchingrutinen jeg lovte dere i siste vlogg er på vei forresten, og kommer nok i løpet av uken?

Men jo, som noen av dere vet er ShapeUp Convention Norgesturné 2019 snart et faktum, og for en turné det blir! Jeg sier meg strålende fornøyd med timeplanen i alle byene (Trondheim og Bergen er rett rundt hjørnet), og i år som i fjor blir det en svettefest uten like, med rågode instruktører, masse ny lærdom, hissig med inspirasjon og ikke minst, en unik mulighet til å treffe, henge med og bli kjent med likesinnede. Hvis ikke dette er den perfekte aktiviteten å gjøre sammen med sprekis-vennene dine, så veit ikke jeg!

Trykk på bildet for å lese mer om Convention, og ikke minst, melde deg på! Turneen kommer til både Tromsø, Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim – woho!

Men én ting er verdt å nevne dere, som flere fine lesere har bemerket på sosiale medier – mitt navn er ikke på instruktørlista i Oslo og Trondheim? 

Sistnevnte har en logisk forklaring, da 26. oktober er såpass tett opp mot termin at det beste for oss alle er at denne rugga holder seg hjemme. 14. september i Oslo er det derimot flere som har stusset på, og «grunnen min» der er ikke like god (men samtidig, ganske god, du får bedømme) – jeg har bursdag??

Haha, føler meg så nørd som skriver det.

Men altså, det er ikke hvilken som helst bursdag da, jeg fyller 30 år, og jeg har nok lyst til å nyte den litt ekstra ettersom det er min siste som.. bare meg, hehe. Jeg tenkte mye frem og tilbake på det, ettersom ShapeUp Convention er noe av det morsomste jeg gjør i jobbsammenheng, og ventet med å lande noe til jeg så hvilke instruktører og foredragsholdere jeg satt igjen med på selve dagen. Jeg skjønte etterhvert at dette trenerteamet kom til å bli knakanes godt, og at min tilstedeværelse på ingen måte var et must for at ShapeUp Convention i Oslo skulle bli heelt rått.

For det blir det! 

Jeg syns ihvertfall selv at vi har fått med noen av de flinkeste folka i landet, og jeg gleder meg til de skal få bjuda på sin kunnskap og herlige vesen til dere som joiner.

Vel vitende om nettopp det så er det en del av meg som kjenner at det på en rar måte er litt ok å stå over et år faktisk, bare fordi jeg kjenner det er lite som motiverer meg mer til å joine neste år. Jeg kommer til å bruke tiden «i kulissene», både tiden før baby, men også etter baby, til å forbedre og fornye meg som foredragsholder og instruktør, og vet av erfaring at man gjerne har godt av å trekke seg litt tilbake, for så å komme sterkere tilbake – gleder meg allerede, haha.

Men hei, la oss (meg) ikke bli helt revet med her – er jo bare Oslo og Trondheim jeg går glipp av, resten skal nytes til det fulle!?

Jeg håper du joiner årets Convention uansett hvor i landet du befinner deg, og at du får ut av det det samme som jeg får hvert eneste år – en saftig påminner om hvor rå vi hverdagsatleter er!

 

 

Flere
Artikler