Treningsuka som gikk – uke 34

Hei fra sydenland!

I skrivende stund ligger jeg og Maren på hver vår solseng og nyter finværet. Det er hissig varmt denne uka, så for min del er det skyggen som gjelder?? Gjengen vi har med oss på tur er så fin, og etter å ha sett de i action blir jeg nok en gang minnet på at ja.. vi leiker ikke treningstur – spreke jenter!

Her er min egen treningsuke, håper den kan inspirere deg til å gi jernet i uken som kommer. Men først – heeelg, hehe. Håper du har det bra ?

Søndag

Hviledag.

Mandag

Økt på CrossFit Fønix, som kjentes i beina både én og to dager etterpå?

A1) Frontbøy 8 reps x 4

A2) Strake markløft 8 reps x 3

Deretter følgende FT (for time):

100 air squats

75 Ground to overhead med plate @15 kg

50 kcal på romaskin

25 markløft @70 kg

Tirsdag

Kjørte overkroppsøkten jeg skrev om i dette innlegget – dagen etter husket jeg hvorfor jeg sjelden kjører slike økter lenger, var støl som bare det i overkroppen i både én og to dager etterpå.

Onsdag

EMOM 40 min på CrossFit Fønix ?

0-10 min: 10-15 kalorier på romaskin

10-20 min: 10 Box jumps

20-30 min: 8-12 Toes to bar (jeg kjørte 8 roing i slynger og 8 KB-swings @16 kg isteden – preggoscaling)

30-40 min: 8-10 shuttle runs (jeg kjørte 12 wallballs isteden – preggoscaling).

Torsdag

10 runder av:

10 knebøy

10 skulderpress

Deretter 30 min på ellipsemaskin.

Fredag

Hviledag.

Lørdag 

Oppvarming 15 min på ellipsemaskin, deretter en økt noe ala. onsdagen:

EMOM 30 min

0-10 min: 8 kcal på SkiErg

10-20 min: Annethvert minutt, 15 KB-swing @20 kg, 15 down ups

20-30 min: 12 kalorier på romaskin

Deretter 5 min nedkjøring på ellipsemaskin.

Fin treningsuke, og jeg sier meg særdeles fornøyd med ukas innsats – still going strong, med godfølelse, selv i uke 28 av graviditeten. Noen dager kjennes det tyngre ut enn andre, og jeg er definitivt ikke like «lett på tå» som ellers, men jeg føler meg alltid bedre etterpå ? Note to self!

Flere
Artikler