#shapeupweekend 2015 er i gang!

Haha, nå skulle jeg egentlig legge meg, men så kjente jeg på en slags dårlig samvittighet over å ikke ha blogget siden tirsdag.. Lurer på om denne bloggtilværelsen saakte, men sikkert sniker seg innpå meg? 😉

Anyhow, den største årsaken til min dårlige samvittighet er nok det faktum at årets #shapeupweekend er i gang på Vestlia Resort her på Geilo. I skrivende stund sitter jeg på hotellrommet, etter en fantastisk lang dag, proppfull med morsomme ShapeUp-greier.

Jeg var så heldig å ha Maren sovende over hos meg fra torsdag til fredag, så det var med tungt hjerte at jeg forlot henne i leiligheten min denne morgenen. Tok deretter toget opp til Geilo, ble plukket opp av en sprek Abilica-representant, og dermed var vi i gang!

Craft har levert fullt treningsutstyr til alle instruktørene, og det er SÅ mye fresht!
Craft har levert fullt treningsutstyr til alle instruktørene, og det er SÅ mye fresht!

Jeg sparket i gang helgen med et foredrag om mental trening. Og det var. så. gøy! Jeg blir alltid helt rusa underveis og i etterkant, og får sånn skikkelig.. «aha, det her er grunnen til at jeg jobber for alt jeg jobber for»-følelse. Det å få lov til å snakke foran en forsamling, om noe jeg får SÅ mye glede av, det er bare så ubeskrivelig fantastisk, og ikke minst en mulighet jeg er ekstremt takknemlig for. Gladkristen!

image

Etter foredrag var det bare å kaste seg rundt og gjøre klart til åpningsshow. Desverre rakk jeg ikke å snappe noe fra dette, rett og slett fordi jeg var på scenen og ledet showet, haha, men jeg snappet litt både før og etter da 🙂 Det er Abilica som står for hele treningsopplegget denne helgen, instruktører, logistikk, gjennomføring, alt sammen. Hittil er jeg imponert over alt de har fått til, og jeg gleder meg til å vise dere mer igjennom helgen. ShapeUp+Abilica=funkeriet, for tredje år på rad!

Der sto jeg og plapret i vei. Kjører i gang på nytt i morgen, da er det gavedryss og treningsshow. Da skal jeg leie inn en kameramann som kan holde i snappen ass!
Der sto jeg og plapret i vei. Kjører i gang på nytt i morgen, da er det gavedryss og treningsshow. Da skal jeg leie inn en kameramann som kan holde i snappen ass!

Åpningsshowet gikk fra 17 til18 cirka, og etter det var det middag og kos. Asså, buffeten her er helt ubeskrivelig, og ja,  buffet generelt er jo det diggeste, beste som finnes. To runder + dessertturnè var på sin plass! Jeg, fotograf-Rasmus og noen andre jenter avsluttet dagen med å gå en herlig kveldstur…

image

Når du prøver å ta en selfie med noen.. Og personen ikke gidder fordi de tar sin egen selfie.. Lol <3
Når du prøver å ta en selfie med noen.. Og personen ikke gidder fordi de tar sin egen selfie.. Lol <3

Nå er det natta her i heimen, før en ny, herlig dag i morgen. Værmeldingen melder om fantastisk vær, og jeg VET at folka her kommer til å levere meg treningsglede og energi i bøtter og spann. I morgen er fokuset mitt på å rapportere all moroa som skjer her, så ja.. Vet ikke om jeg trenger å si det igjen jeg ass, men snapsnapsnapsnap.

image

Haha, natta hjerte, og takk for at du klikket deg innom her.

P.S Se så kul side jeg har fått på ShapeUp sin facebook-side! Vi trengte et sted å samle alle videoer, tips og div fra meg som har samlet seg opp fra meg de siste månedene. Well, this is the place!

Flere
Artikler