#shapeupweekend 2015, for en helg!

Asså.. FOR EN HELG!

Nå er jeg hjemme igjen etter en fantastisk helg på Vestlia, med en gladkristen, eksepsjonelt deilig følelse! Det er ingenting å legge skjul på at jeg har hatt en del nerver før denne helgen, både med tanke på min egen gjennomføring og helgen i sin helhet. Men alt har gått så bra! Og det er så deilig!

Her er jeg sammen med tre av supertrenerne vi hadde med oss i helgen. Nili, fra venstre, er coach på Crossfit Oslo, sammen med Kristin Holte (selveste liksom) og min crossfit partner in crime Carina Carlsen <3
Her er jeg sammen med tre av supertrenerne vi hadde med oss i helgen. Nili, fra venstre, er coach på Crossfit Oslo, sammen med Kristin Holte (selveste liksom) og min crossfit partner in crime Carina Carlsen <3
Lørdagen gikk med til fellestreninger i bøtter og spann!
Lørdagen gikk med til fellestreninger i bøtter og spann!
… Og jeg gikk rundt og filmet med en mann! Hehe.
… Og jeg gikk rundt og filmet med en mann! Hehe. Måtte jo dokumentere moroa. 

image

 

Burpees-konkurranse i resepsjonen, som jeg tydeligvis ba opp til, noe ufrivillig vel og merke, haha. Jeg klarte 24 på ett minutt.. Hvor mange klarer dere? Lurer på hvor mange Kristin Holte klarer, sikkert sånn.. 40?
Burpees-konkurranse i resepsjonen, som jeg tydeligvis ba opp til, noe ufrivillig vel og merke, haha. Jeg klarte 24 på ett minutt.. Hvor mange klarer dere? Lurer på hvor mange Kristin Holte klarer, sikkert sånn.. 40?
Meg og Kathrine, som jeg jobber med hos Egmont. Hun er en av nøkkelpersonene hos oss som har sørget for at alt dette har kommet i hop. Bra jobba Kathrine og co, dere er rå <3
Meg og Kathrine, som jeg jobber med hos Egmont. Hun er en av nøkkelpersonene hos oss som har sørget for at alt dette har kommet i hop. Bra jobba Kathrine og co, dere er rå <3
På lørdag ettermiddag hadde vi felles (danse)trening og gavedryss på scenen foran Vestlia. Jeg dansa med så godt jeg kunne jeg ass, haha.
På lørdag ettermiddag hadde vi felles (danse)trening og gavedryss på scenen foran Vestlia. Jeg dansa med så godt jeg kunne jeg ass, haha.

image

Poseringstrening as it should be
Poseringstrening as it should be
Disse to hjerteguttene har jeg hengt mye med i helgen! Tom er sjefen selv på Vestlia, og Rasmus er jo ShapeUp-fotografen selv :-)
Disse to hjerteguttene har jeg hengt mye med i helgen! Tom er sjefen selv på Vestlia, og Rasmus er jo uoffisiell ShapeUp-fotograf 🙂
Jeg avsluttet dagen i dag med foredrag om mental trening, og FY SØREN, det var gøy. Jeg følte virkelig at alt funket fra start til slutt, og det fikk jeg søren meg inntrykk av at jentene syntes også.. Herlig!
Jeg avsluttet dagen i dag med foredrag om mental trening, og FY SØREN, det var gøy. Jeg følte virkelig at alt funket fra start til slutt, og det fikk jeg inntrykk av at jentene syntes også.. Herlig!

Dette ble jo et Iphone type bildedryss, men håper dere får et inntrykk av hvor mye gøy vi har hatt det på Vestlia i helgen, enten det er på Instagram og hashtaggen #shapeupweekend, Piapiapiapia på snapchat eller på diverse blogger i det ganske land. Kanskje du til og med blir med oss neste år? Påmeldingen er allerede åpnet! 😀 Håper jeg ser deg.

Nå gleder jeg meg til en lang og god natts søvn, uten foredragsnerver hengende over meg 😉 I morgen er det #matmandag, og på tirsdag er det jo #treningstirsdag, så husk å sjekke innom. I tillegg er jeg så heldig å få bli med selveste NIKE (!!) til London fra tirsdag til onsdag, som jeg gleder meg HELT SJUKT mye til! Snappen blir selvfølgelig med, og jeg satser på et referat her på bloggen også. Skriver mer om det senere. Nå? Soooove. <3

Flere
Artikler