Videoblogg fra fotoshoots i Dubai

Her i Dubai flyr virkelig tiden avgårde. Og selv om jeg gleder meg noe så innmari til å komme hjem, jeg har jo fått nytt hus (!!), så gjelder det søren meg å nyte mens man kan også. For min del kombinerer jeg denne reisen med en del jobb, men det er allikevel superdigg å ha en endring i miljø, møte masse nye, fine mennesker, spise god mat, ny treningsinspirasjon.. ja, dere vet – livet!

Jeg har prøvd å slenge sammen en videoblogg fra noen arbeidstimer vi hadde her nede – som noen av dere vet driver jeg og terper på videokunnskapene mine, og da hjelper det stort med noen redigeringstimer på filmer som dette. And if you don´t mind me asking – hva syns dere egentlig om videoer som dette? Er det gøyalt å se, eller vil dere heller at jeg kun holder meg til mental og fysisk trening? Driver jo og prøver meg litt frem med både det ene og det andre, så helt gull med innspill fra dere.

moo ooooooooo odd

I dag hadde vi et foredrag med Espen Arntzen, grunnleggeren av AFPT, om «optimal helse» – jeg spurte om jeg fikk livesende det, men det fikk jeg ikke lov til, hehe. Skal se om jeg ikke får summert opp noen punkter i et blogginnlegg senere. Deretter hadde vi kveldstrening med Tommy Lande, der mobilitetstrening og bootcamp sto på planen. Vi avsluttet med knebøy med strikk etter Bring Sally Up-sangen. Noe alá det disse jentene gjør i denne filmen antar jeg, bare at jeg tør skryte på denne gjengen hakket bedre knebøy.

Anyhow, nå er det natta – i morgen står morgentrening med Sølve Sundrehagen på agendaen, herre jeminin som jeg gleder meg, etterfulgt av Friday Brunch. Det har vært sabla gøy i alle år tidligere, og jeg tror nok ikke årets blir noe unntak. Legger ved ukas program i bunnen av innlegget her, så får dere en liten refreshment på hvordan vi ligger an i løypa. Vi setter oss på flyet hjemover allerede på mandag, så her gjelder det å nyte tiden som er igjen.

Over og ut 🙂

15284154_10157864215635013_8253901739247716767_n

Flere
Artikler